BILA JE NAJLEPŠA UČESNICA RIJALITIJA A ONDA SU JE KIDNAPOVALI: Amputirana joj NOGA, ŠOK KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen B92

BORI SE

BILA JE NAJLEPŠA UČESNICA RIJALITIJA A ONDA SU JE KIDNAPOVALI: Amputirana joj NOGA, ŠOK KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Tanja je život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu.

Objavljeno:

Tatjana Jovančević domaćoj publici je postala poznata učešćem u rijalitiju “Veliki Brat” 2009. godine, a pažnju na sebe je skrenula tužnom životnom pričom.

Naime, njoj je amputirana noga kada je imala samo 23 godine jer joj je dijagnostikovan tumor na kolenu.

Tatjana Jovančević
foto: Printscreen

– Pre 27 godina dobila sam lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće – napisala je ona jednom prilikom na Fejsbuku.

– Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovde mi je lagano počeo pucati život. Otac našao neku udavaču već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju lepotu i sad uživala negde u svetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumorom, ostala bez dela tela i sedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna – dodala je Tatjana.

Tatjanina majka Gordana je, dok joj je ćerka boravila u rijalitiju, ispričala da je Tatjana bila kidnapovana kada je imala 16 godina. Naime, kako je rekla, njenu ćerku je, tokom posete baki u Bosni, otela grupa muslimana koji su je tri meseca držali zatvorenu u podrumu.

Tatjana Jovančević
foto: Printscreen

Ona je kasnije nekako uspela da pobegne, a njen otac je tvrdio kako je priča o otmici izmišljena.

Tanja je život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospela tužna informacija, da joj je oktriven tumor na dojci.

– Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga – stoji u jednoj objavi na Fejsbuk stranici posvećenoj njoj.

Tatjana Jovančević
foto: Printscreen

Bonus video:

01:13

POSLUŠAJTE SNIMAK KAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU! Šta je sve rekao kobnog dana, molio za pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.