SILOVANA SAM SA 7 GODINA! Poznata starleta se prisetila HORORA, sve se desilo na igralištu! (FOTO)
Kejti Prajs, Foto: Printscreen

jezivo

SILOVANA SAM SA 7 GODINA! Poznata starleta se prisetila HORORA, sve se desilo na igralištu! (FOTO)

Kejti Prajs otkrila je da je sa samo sedam godina silova u parku u kom se igrala.

Objavljeno:

Britanska manekenka Kejti Prajs koja je često bila na meti osuda zbog neprimernog ponašanja i previše plastičnih operacija, ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina već zabavljala sa jednim momkom, tačnije fotografom koji je završio u zatvoru.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kejti je istakla da je zlostavljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neprijatnim situacijama koje je doživela, a zbog kojih je išla na terapiju.

"Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku", rekla je Kejti u podkastu Ani Mak, a pričala je i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

"A onda sam se spetljala s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina", rekla je Kejti i otkrila detalje:

"Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo sek*ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke".

Kejti Prajs
foto: Profimedia

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je spričala da je u međuvremenu "neko pokušao da je ugura u svoj automobil".

"Podsvesno se tvoj um seća svega. Sve je tamo", rekla je starleta.

Kejti se proslavila sopstvenim rijalitijem, "brdom" plastičnih operacija, slikanjem za "Plejboj", ali i skandaloznim ponašanjem. Često je menjala partnere, ima petoro dece s tri različita partnera, a poslednje je dobila s duplo mlađim momkom.

Ona pažnju javnosti privlači i zbog sina Harvija koji ima skoro 180 kilograma, problem sa ishranom, ali i mnogo zdravstvenih problema.

Bonus video:

00:14

Vesnu de Vinča izujedale pčele, sva otekla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.