Zvoganj ponovo šokira! Nakon što je IZGUBIO NEVINOST SA TEČOM, otkrio svoje JOŠ GORE sklonosti! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

espreso intervju

Zvoganj ponovo šokira! Nakon što je IZGUBIO NEVINOST SA TEČOM, otkrio svoje JOŠ GORE sklonosti! (FOTO)

O tome kako je stalno na meti pripadnica lepšeg pola, kakva je njegova devojka, kakve devojke voli, pričao je naš poznati multimedijalni umetnik Zvoganj
Objavljeno:

Jutjub zvezda, velika srpska, a i balkanska senzacija, neviđeni šmeker, Danilo Dabić, poznat svima kao Zvoganj, bio je gost našeg portala i odgovarao na pitanja o svom privatnom životu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvoganj nam se poverio da ga devojke masovno muvaju preko društvenih mreža i da je do sada imao gomilu nepristojnih ponuda. Kako kaže, bilo je i onih baš prljavih, ali bilo mu je neprijatno da nam ih citira.

Zvoganj otkrio užasnu istinu o sebi: Evo sa koliko sam godina izgubio nevinost! I nije me bolelo - TEČA je bio nežan! (FOTO)

foto: Petar Lazović

- Do sada nisam pristao ni na jednu takvu ponudu zato što imam devojku, ali dosta je interesantno čitati ih - iskren je naš umetnik.

Zvoganj nam je odgovorio i na pitanje kada je izgubio nevinost - i dao krajnje urnebesan odgovor:

- Imao sam 12 godina i bio na pecanju sa tečom, ali nije me bolelo - teča je bio nežan - odvalio je Dabić, naravno u šali, ali srećom ostao živ.

foto: Petar Lazović

Na kraju, Zvoganj nam je otkrio ono što, sigurni smo, najviše zanima sve pripadnice lepšeg pola, a to je - kako to izgleda i kakva je njegova devojka.

Prema njegovim rečima, ona je najlepša na svetu, crna i kovrdžava, a zajedno su dva i po meseca.

Ali dame, obratite pažnju, raskinuće oni kad tad, pa proverite da li ste njegov tip:

- Obožavam ekstremno debele devojke, ali moja nažalost to nije. Zapravo nikada nisam bio sa debelom devojkom, ali kad god vidim debelu devojku probudi mi se znatiželja kako je to biti sa debelom devojkom, pa mi to previše okupira mozak - otkrio nam je Danilo i malo nas šokirao svojim pretenzijama.

foto: Petar Lazović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.