TRUDNA ŽENA ZORANA KESIĆA: Stigla i PRVA FOTKA, stomak do zuba! (FOTO)
Zoran Kesić, Foto: Dragan Kadić

ČESTITKE!

TRUDNA ŽENA ZORANA KESIĆA: Stigla i PRVA FOTKA, stomak do zuba! (FOTO)

Supruga Zorana Kesića posvećena je majka dvojice sinova

Objavljeno:

Supruga Zorana Kesića, kostimografkinja Ivana ne voli da se eksponira previše te se retko pojavljuje na javnim dešavanjima sa duhovitim voditeljem. Poznato je da Zoran i Ivana imaju dva sina, Andreja i Vanju, ali detalje iz porodičnog života brižljivo čuvaju od radoznalih pogleda.

1 / 4 Foto: Pritnscreen

Srećni, skladni i sa istim osećajem za porodične vrednosti njih dvoje odgajaju svoja dva dečaka, pa ne čudi veliko interesovanje medija da zavire među njihova četiri zida.

Vest da je supruga Zorana Kesića trudna privukla je veliku pažnju i svi se pitaju kada će njihov dom postati bogatiji za još jednog člana. Mnogima omiljeni voditelj u zagrljaju svog prvenca pozirao je sa prelepom trudnicom ne skidavši osmeh sa lica.

Zoran Kesić
foto: Instagram printscreen

Porodična fotografija na kojoj je Ivana u poodmakloj trudnoći napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, međutim ubrzo je svima postalo jasno da je slika nastala iz vremena njene druge trudnoće gde je tada tročlana porodica željno iščekivala pojačanje.

Ivana i Zoran njenu trudnoću kao ni venčanje nisu eksponirali u medijima, a kasnije to nisu činili ni kada je reč o njihom braku.

Bonus video:

10:18

KURIR TELEVIZIJA SLAVI PRVI ROĐENDAN! Zoran Mihailović i Bojana Kesić: Bila je velika odgovornost! Ostaćemo televizija sa STAVOM

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.