KINESKI MILIJARDER HOĆE DA UBERE NEVINI SRPSKI CVET: Našoj mladoj pevačici ponudio 200.000 evra za seks! (VIDEO)
Foto: prtsc/yotube

glavna atrakcija

KINESKI MILIJARDER HOĆE DA UBERE NEVINI SRPSKI CVET: Našoj mladoj pevačici ponudio 200.000 evra za seks! (VIDEO)

Pošto se pročulo da je ova seksi zvezda nevina, stranci su potpuno poludeli
Objavljeno:

Atraktivna pevačica Milica Pavlović, nakon što su fotografije njenih grudi dospele u svetske medije, izazvala je pravu pometnju. Pošto se pročulo da je ova seksi zvezda nevina, stranci su potpuno poludeli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan Kinez ponudio joj je 200.000 evra da sa njim izgubi nevinost. Slao joj je poruke u kojima joj govori da je oduševljen.

- Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto se o tebi piše ovde u Kini. Oduševljen sam koliko si seksi. Ono što me je posebno zainteresovalo je činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovde na Instagramu i jako mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma bogate porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava iz Šangaja - stoji u poruci ovog kineskog bogataša.

foto: Damir Dervišagić

Mlada pevačica oglasila se i rekla da su joj profili na društvenim mrežama zatrpani porukama, da čak i ne stiže da ih pogleda.

- Moj tim mi je pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmejala i verujem da je reč o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god požele i često to prevazilazi granice pristojnosti, pa sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem - rekla je Milica, kojoj ponos ne dozvoljava da uopšte odgovori na takvu poruku, a kamoli da prihvati ovu nepristojnu ponudu.

Pogledajte kako izgleda pevačica u kupaćem:

Bonus video:

ESPRESO HELIJUM Peđa D Boj: Kad utanji Jugoslovenka, a helijum se ismeša sa alkoholom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.