O PRVOM BRAKU NIKADA NE PRIČA! Emina se udala maloletna i na svom venčanju je bila OŠIŠANA DO GLAVE!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PROMENA!

O PRVOM BRAKU NIKADA NE PRIČA! Emina se udala maloletna i na svom venčanju je bila OŠIŠANA DO GLAVE!

Prvi brak Emine Jahović misterija je za javnost

Objavljeno: 09:20h

Pevačica je pre nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a prvi brak Emine Jahović u koji je uplovila kao jako mlada ostao je pod velom tajni. Mnogi i ne znaju da je pevačica iza sebe imala još jedan brak u koji je stupila sa samo sedamnaest godina, međutim nakon šest meseci usledio je krah.

Naime, lepa Emina bila je udata za izvesnog Aladina Đulovića, sugrađanina iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se šuškalo, tada pobegla od kuće. Reč je o njenoj mladalačkoj i prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom, a mlada je na venčanju bila u beloj venčanici i ošišana do glave.

Podstaknuta raznim spekulacijama o njenom braku i odnosu sa Aladinom, Emina je svojevremeno progovorila na ovu temu i otkrila pravu istinu:

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je tada Emina.

Aladin je sada privatni biznismen, svoju sreću pronašao je pored druge žene sa kojom je osnovao porodicu, a iako se nikada nije oglašavao, niti prisećao prvog braka, njegov otac, Rustem Đulović o nekadašnjoj snajki rekao je za medije:

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.