GLUMCI KAKVE DOSAD NISTE VIDELI: Svetozar Cvetković i Peđa Bjelac seckali crni luk!
Foto: Promo

GLUMCI KAKVE DOSAD NISTE VIDELI

GLUMCI KAKVE DOSAD NISTE VIDELI: Svetozar Cvetković i Peđa Bjelac seckali crni luk!

Suzana se potrudila da ove nedelje ima zanimljive goste

Objavljeno:

Glumci su se predstavili u novom svetlu i pokazali kako se snalaze u kuhinji, i to u emisiji „Pusti brigu“, koja startuje u nedelju u 13 sati na Kurir televiziji, a vodi je Suzana Petričević

U nedelju, 11. septembra, u 13 časova na Kurir televiziji počinje nova emisija „Pusti brigu“. Domaćini ovog tročasovnog nedeljnog šou-programa su proslavljena glumica Suzana Petričević i Dejan Šutanovac, vrhunski kuvar i food stilista. On će pripremati nedeljni ručak i gledaocima otkriti male tajne kulinarskog zanata. Osim njih dvoje, u emisiji će publika svake nedelje moći da vidi i Jasminu Stijović i popularni dvojac Kruševac geto.

1 / 2 Foto: Promo

Suzana se potrudila da ove nedelje ima zanimljive goste, pa su joj se u studiju, osim pevačica Tijane Dapčević, Dragice Radosavljević Cakane, lajf kouča Ivane Andić i pobednika prvog ciklusa kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“ Dragane i Igora Mitića, pridružile i kolege Predrag Bjelac i Svetozar Cvetković.

01:43

Glumci kakve dosad niste videli: Svetozar Cvetković i Peđa Bjelac seckali crni luk!

Uz priče iz karijere i privatnog života, glumci su se okušali i u kuhinji. Zapao im je zadatak da iseckaju crni luk. Kako su se snašli dok su rezali kriške i da li su zaplakali od ljutine, pogledajte u nedelju od 13 sati na Kurir televiziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.