MUŠKARAČA KOJA SE PROSLAVILA ULOGOM VIRDŽINE ZAVELA JE POZNATOG MUZIČARA: Evo gde je i kako izgleda Marta Keler!
Foto: youtube/printscreen

FOTO

MUŠKARAČA KOJA SE PROSLAVILA ULOGOM VIRDŽINE ZAVELA JE POZNATOG MUZIČARA: Evo gde je i kako izgleda Marta Keler!

Ne biste je prepoznali!

Objavljeno: 08:18h

Iako je završila Akademiju lepih umetnosti, odsek gluma, Marta Keler ostala je najpoznatija po ulozi u filmu „Virdžina“, koji je snimila kada je imala samo 15 godina. Živahna devojčica na plaži u Makarskoj privukla je pažnju reditelja Srđana Karanovića koji joj je ponudio angažman, i to je bio njen prvi susret sa svetom glume.

Uloga Stevana, devojčice koju porodica bez muškog potomstva proglašava za virdžinu, donela joj je nagradu „Feliks“ u Berlinu, a mnogi su je smatrali „čudom od deteta“.

Kasnije je zapaženu ulogu ostvarila tek u drami „Suza i njene sestre“, gde joj je partner bio Igor Pervić, a pamtimo je i kao učesnicu prvog VIP „Velikog brata“.

Rođena Kikinđanka danas živi na relaciji Beograd–Pirot, gde je stalni član tamošnjeg Narodnog pozorišta. Ipak, na prvom mestu joj je porodica, a pre svega sin Gordan, koga je dobila u vezi sa muzičarem Zijom Valentinom.

Iako su zajedno duže od deceniju, nisu ni pomišljali da odu kod matičara.

‒ Zijo i ja smo van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu, niti sam ikada sebe zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu... Nama to nije važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena: Rizvanbegović-Keler ‒ otkrila je glumica jednom prilikom.

Iako danas ima 46 godina, Marta Keler nije se mnogo promenila likom, ali je kratku mušku frizuru, po kojoj je pamtimo, zamenila dugom plavom kosom.

1 / 5 Foto: instagram/martakeler28

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.