BOBA ŽIVOJINOVIĆ POSLE DUŽE U JAVNOSTI! Svi šokirani izgledom, šta se desilo onakvom čoveku?!
Foto: Dragan Kadić

auuuu

BOBA ŽIVOJINOVIĆ POSLE DUŽE U JAVNOSTI! Svi šokirani izgledom, šta se desilo onakvom čoveku?!

Izgled Bobe Živojinovića šokirao

Objavljeno: 10:50h

Oko 600 zvanica prisustvovalo je tada veselju koje su mnogi nazivali "venčanjem decenije", a zbog kog je tada prekinut "Dnevnik".

Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić. Bobin kum je tog jutra privatnim letom stigao u Beograd, da bi istog dana kasno uveče otišao za Antverpen, gde je imao poslovne obaveze. Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB.

zabava, estrada, lepa brena, Boba Živojinović
foto: Youtube printscreen

Tada se u medijima pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka hteli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.

Nekoliko časova pre samog venčanja, Brena i Boba su foaje hotela došli kako bi pozdravili sve goste. Brena je u tom trenutku imala kratku, plavu haljinu, dok je Boba imao klasično odelo i bio san mnogih žena širom sveta.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i "sudbonosno da" izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice - Dragane Mirković, dok je goste zabaljala Vanesa Šokčić. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama, a "Dnevnik 2" je prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program.Ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka.

Godinama su u skladnom braku a Boba već duži vremenski period više ne izgleda kao mačo tip, ponajviše zbog kilaže koju uopšte ne kontroliše.

“Brena tera Bobu da smrša”, “Boba na dijeti, rešio da posluša ženu”... Ovi naslovi datiraju još od 2014. godine ali su, po svemu sudeći, i dalje aktuelni.

Čovek koji je svojim uspesima na teniskom terenu širom otvorio vrata svetskih turnira momcima i devojkama koji su znatno kasnije počeli da se interesuju za “beli sport”, posle aktivne igračke karijere odlučio je da uživa u gurmalucima koji su mu ranije bili zabranjeni. I, kilogrami su se lagano gomilali.

Generacije, koje se ne sećaju Slobodana Bobe Živojinovića iz mlađih dana, lako mogu da zaključe kako je izgledao na vrhuncu popularnosti, pošto je sin Filip njegova slika i prilika.

Zajedno su se pojavili na proslavi povodom početka emitovanja četvrte sezone serije “Igra sudbine”, a prisutnima nije promaklo da Boba ima i koji kilogram više nego 2014. kada su najbliži počeli da ga dobronamerno savetuju da se okrene zdravom režimu ishrane.

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

Bonus video:

11:22

Lepa Brena o odnosu sa sinovima i problemima sa Bobom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.