OGLASILA SE VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA DAN PRED SVADBU: Komentari se samo NIŽU, PRELEPO
Foto: Privatna arhiva

divno!

OGLASILA SE VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA DAN PRED SVADBU: Komentari se samo NIŽU, PRELEPO

Pripreme traju već nedeljama

Objavljeno:

Marina Velimirović, verenica Mihajla Šaulića generalnog konzulata Srbije u Cirihu, pokazala je trudnički stomak.

Naime, buduća gospođa Šaulić na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je u drugom stanju. Komentari ispod objave samo se nižu, a mnogi ističu da joj ovo stanje veoma prija kao i svakoj ženi.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović u nedelju će izgovoriti sudbonosno "da". Po želji mladenaca, čitava ceremonija biće održana prestoničkm hotelu i biće zatvorena za javnost, a u istom hotelu biće održano i svadbeno veselje.

Pripreme traju već nedeljam a najuzbuđenija je majka Gordana, kojoj senku tuge na sve baca činjenica da će ovo biti prvo veselje u porodici koje organizuje nakon tragične pogibije supruga, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

U pripreme je uključena čitava porodica, za muziku će biti zadužen orkestar Alibi, koji je Šabana pratio na brojnim koncertima u zemlji i inostranstvu, dok će radni pevači biti Aleksandra Bursać i Nenad Manojlović. Šaulićev kum na venčanju biće njegov dugogodišnji prijatelj Darko Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.