SA VELJKOM JE PRONAŠLA SVOJU SRODNU DUŠU AL PRE NJEGA SEKA JE LUDO VOLELA OVOG MUŠKARCA: Sve se RASPUKLO u trenu
Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

zaboravili ste

SA VELJKOM JE PRONAŠLA SVOJU SRODNU DUŠU AL PRE NJEGA SEKA JE LUDO VOLELA OVOG MUŠKARCA: Sve se RASPUKLO u trenu

Pevačica Seka Aleksić u intervjuju za magazin Gloria 2006. godine govorila je o vezi sa tadašnjim izabranikom i njihovoj vezi koja je u tom trenutku trajala četiri godine

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić koja je široj popularnosti postala poznata kada se pre skoro 20 godina proslavila svojim albumom "Balkan" i pesmom koja je postala veliki hit "Crno i zlatno", nakon čega je nizala hit sa hitom, kao što su: "Dođi i uzmi me", "Baš mi se sviđa tvoja devojka", "Iskoristi moje mane" i mnoge druge. U oktobru 2009. godine, verila se sa svojim današnjim suprugom Veljkom Piljkićem. Svoju ljubav su krunisali svojim naslednicima, sinovima Jakovom i Jovanom. Poznata pevačica je pre veze sa sadašnjim suprugom, bila u višegodišnjoj vezi sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem sa kojim je u tom trenutku govorila o svadbi.

Upoznali su se sasvim slučajno, još u vreme dok je ona nastupala po restoranima, na ispraćajima i venčanjima širom Srbije. On je bio opčinjen, a ona je čekala pravi trenutak da mu pokloni srce. Poljubili su se jedne tople septembarske večeri i za samo nekoliko dana shvatili kako ne mogu jedno bez drugog. Potpuno siguran da je predodređena za uspeh, biznismen Zoran Kovačević je svoju vatrenu crnku podržao u nameri da postane zvezda, a folk divi Seki Aleksić nije trebalo mnogo da se popne na vrh. Hitovima sa albuma "Balkan", "Crno i zlatno" i "Dođi i uzmi me" osvojila je hiljade obožavalaca, a njene pesme gospodare top-listama. Za kratko vreme svet joj je bio pod nogama, ali ona se nije promenila. I dalje zaljubljena, nastavila je da priprema najbolje punjene paprike za svog Zorana i donosi mu doručak u krevet, a on je naučio kako da joj uvek izmami osmeh i udovolji svim njenim kapricima.

Nigde bez Cezara

"Nedavno smo se vratili sa Puketa, rajskog ostrva na Tajlandu. Bili smo sami, jer jedino tako možemo potpuno da se posvetimo jedno drugom. Inače, posao nam ne dozvoljava da se opustimo. Dok ne rešimo da otputujemo i pobegnemo od svega, možemo samo da maštamo o mirnim zajedničkim trenucima. Bilo je to nezaboravnih dvadeset pet dana. Fantastično smo se provodili. Plivali smo da bismo ostali u dobroj formi, ronili i obilazili tamošnje restorane. Vozili smo se na motorima koji su beskrajno spori. Cenjkali smo se na svakom koraku, jer je kod njih to neizbežno, i neprestano šopingovali. Oboje smo ludi za kupovinom. Ona nam dođe kao relaksacija. Zoran mi je jedini adekvatan partner u toj ludoj avanturi, što je, naravno, neočekivano za muškarca. Bili smo na lokacijama gde su rađeni neki od filmova o Džejmsu Bondu i u laguni gde je snimljena "Plaža" s Leonardom Dikapriom. Niko me nije znao, i to mi je prijalo. Ipak, jedan momak mi je prišao i zamolio da me slika. Želeo je da stavi moju fotografiju u novčanik. Rekao je da ga podsećam na omiljenu filmsku glumicu."

Osim punih kofera garderobe, Zoran i Seka su na put poveli i čivavu Cezara koji je let proveo u trendi torbici kupljenoj u Beču, specijalno za njega. Temperamenta devojka koja je nedavno na manifestaciji "Beogradski pobednik" osvojila nagrade za pevačicu i album godine, gotovo nikad se ne odvaja od svog novog drugara. "Uglavnom ga vodim svuda sa sobom. Stalno mi je u rukama. Nije mnogo nestašan, ali se buni ako nije u centru pažnje. Već sam imala kučence koje je uginulo. Toliko sam plakala da je Zoran prevrnuo pola sveta da mi nađe novu, maltene identičnu čivavu. Namučio se, ali je na kraju uspeo.

Seka Aleksić
foto: Filip Plavčić

"Ne volim da vidim njene suze. Na početku veze ona mi je poklonila vernost, a to je nešto najlepše što možete da dobijete. Zato sam spreman sve da uradim za nju." Iako su sada nerazdvojni, Zoranu je trebalo vremena da osvoji neukrotivu lepoticu iz Zvornika. Dugi telefonski razgovori i nežne SMS poruke bili su odlična taktika i Seka je postepeno popustila pred naletom njegovih iskrenih osećanja.

"Seku sam prvi put video u restoranu "Perić" u Bijeljini. Bio mi je rođendan i izašao sam s društvom. Svidela mi se na prvi pogled. Imala je neverovatnu harizmu. S vremenom me potpuno osvojila iskrenošću, prirodnošću i dobrotom. Ne mogu da zamislim da živim ni sekund bez nje. Ona je žena mog života, moja bolja polovina. Prija mi što ume da pokaže ljubav i kad voli, to je do maksimuma. Osim toga, dobra je domaćica. Jednom prilikom sam došao kući veoma umoran, Seka je na sto iznela večeru. Bilo je veoma romantično, uz sveće i vino. Kad sam probao sve te delikatese, izjavio sam da više nikad neću da jedem u restoranu. Neverovatno je pedantna. Alergična je na prašinu i pune pepeljare. Odmah sve čisti, sređuje i pere. U stanu nam sve sija. Niko ne može da veruje da nigde nema ni mrlje. Veš je ispeglan do najmanje sitnice. Ormani nam mirišu, sve je složeno pod konac. Ona je prava devojka za mene. Samo mi ponekad smeta što je brza na jeziku, ali je dovoljno da me zagrli i da me oraspoloži."

"Zoran je bio gost u lokalu u kom sam nastupala - priseća se Seka. - Tražio je da se upoznamo. Pristala sam. Fizički izgled mi nije bitan. Važnije su mi druge stvari. Kad smo se poljubili, bilo je jasno da smo idealan par. Osećala sam da me ne gleda kao drugi muškarci, i bilo mi je drago što se ne hvali da mu je devojka pevačica. Kad sam od njega dobila buket cveća s porukom: Ne počinji da me voliš ako nisi sigurna u moju ljubav, znala sam da je onaj pravi. Recept za uspeh naše veze je spontanost. Mislim da je najbitnije što se nisam nimalo promenila. Ista sam kao i onog leta u Bijeljini kad smo se prvi put sreli. Savršeno se slažemo i razumemo, zato nam je sve lako.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Venčanje iz mašte

Čak i kad su kod kuće, neretko zoru dočekaju budni. Uživaju da razgovaraju do duboko u noć, ali i da odu u bioskop ili prošetaju. Ujutro piju sok od ceđenog voća. Seka se uvek budi prva i nije joj teško da ustane i dragog obraduje doručkom u krevetu. "Uvek nam je dobro kad smo zajedno. Napravimo plan za taj dan i krećemo u akciju. Odemo u bioskop, ili gledamo neki dobar film na DVD-ju. Idemo na klizanje, krstarimo po prodavnicama ili se muvamo po pustim ulicama Sremske Mitrovice kako nas niko ne bi zagledao. Priređujemo večere i pozivamo prijatelje. Uvek se zapeva. Osim mojih pesama, na repertoaru su numere Lepe Brene i Vesne Zmijanac. Često razgovaramo do zore. To nam je omiljena zabava. Najčešće ustajem prva. Onda napravim doručak i poslužim Zorana. Obožavam da ga hranim. Kad imam vremena, za ručak pripremim špagete bolonjeze, sarme ili punjene paprike. To je moj adut u rukavu. Sve kućne poslove obavljam sama. Tako sam vaspitana. Zoranova jedina obaveza je da mi ulepša svaki trenutak, a to nije nimalo jednostavno, jer sam veoma zahtevna. Imamo mašinu za veš i sudove, tako da je meni lakše nego njemu. Otkad sam sa Zoranom, osećam se kao udata žena. Naravno, od samog početka maštam o venčanju. Zamišljam sve i svašta, ali ćutim, jer sam sigurna da on zna šta želim."

Pošto je od detinjstva želela da se bavi modom, Seka je odlučila da kao i mnoge svetske zvezde, pre svega Dženifer Lopez, iskoristi popularnost i oproba se u dizajniranju odeće. Otvorila je butik u kome će se uskoro naći njene maštovite kreacije za proleće-leto 2006. godine

"Oduvek sam se interesovala za modu. U mom butiku još nema garderobe. Neke od svojih modela s natpisom rich-bich sama sam promovisala na javnim nastupima. U pitanju su trenerke, majice, kačketi i suknje u sportskom fazonu. Imam mnogo ideja, a one se često poklapaju s onim Saše Vidića, koji je genije. To se vidi i po mom novom stajlingu koji je izazvao odlična reagovanja. Najbitnije je što sam umela da ponesem sve što je on zamislio. Tražio je da mu verujem, i prepustila sam mu se.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Bonus video:

00:39

Seka Aleksić napravila pometnju u Holandiji

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.