SIN MILOŠA BOJANIĆA NA METI NAPADA ZBOG BRATA: Nastao ozbiljan haos kada se potegla OVA TEMA
Foto: Dragan Kadić

rekao je...

SIN MILOŠA BOJANIĆA NA METI NAPADA ZBOG BRATA: Nastao ozbiljan haos kada se potegla OVA TEMA

Uroš je bio jako oštar

Objavljeno:

Uroš Ćertić ne prestaje da niže skandale, a ovoga puta se obrušio na Mikicu Bojanića.

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", te je red došao na kaskadera, koji je osuo drvlje i kamenje na sina Miloša Bojanića.

Ćertić je žestoko iskritikovao Mikicu na račun njegovog nastupa i teksta pesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

- Šta da kažem, najviše me je razočarao Mikica Bojanić. Očekivao sam mnogo više od njega. Ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu - rekao je Ćertić i dodao:

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja imam odličnu moć zapažanja, pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako. Da li matrica može jednu Mariju Šerifović da poljulja. Jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme - rekao je Uroš.

Mikici je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da mu odgovori i na neki način popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

Miloš Bojanić
foto: Youtube/Printscreen

- Ja sam sam kriv što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice, neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam, sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa - rekao je Mikica.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.