PRVI TRANSRODNI MODEL VIŠE NE LIČI NA SEBE: Andreja Pejić sasekla u korenu pređašnji život, uvela VELIKE PROMENE
Foto: Damir Dervišagić

au!

PRVI TRANSRODNI MODEL VIŠE NE LIČI NA SEBE: Andreja Pejić sasekla u korenu pređašnji život, uvela VELIKE PROMENE

Andreja Pejić neprepoznatljiva

Objavljeno:

Gde je nestala Andreja Pejić, prvi transrodni model? Po svemu sudeći modna industrija više joj nije prioritet, iako je bila muza mnogih kreatora i utrla put, odnosno pistu, brojnim kolegama i koleginicama koji su se od rođenja osećali kao stranci u sopstvenom telu.

Manekenka, rođena na ovim prostorima kao Andrej Pejić, odlučila je da zaplovi filmskim vodama. Posle dužeg izbivanja iz javnosti, nedavno se pojavila na festivalu u Torontu gde je predstavila ostvarenje „Daliland“, o čuvenom slikaru Salvadoru Daliju. Igra veliku disko-zvezdu Amandu Lir, gej ikonu čiji je pol već decenijama nepoznanica. Ali, nekadašnji modni fenomen danas je gotovo neprepoznatljiv.

Možda je i silazak sa pista učinio svoje, pa je Andreja Pejić rešila da više uživa u hrani koju je zbog posla godinama izbegavala? Možda joj je dosta i teškog mejkapa, pa je na fotografijama na Instagramu u poslednje vreme uglavnom viđamo bez trunke šminke... Insistira na prirodnom „looku“, promenila je i boju kosu, a crvenim tepihom na Festivalu prošetala je u – opancima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/andrejapejic

Tu su i oštri stavovi o aktuelnim političkim dešavanja u svetu, od rata u Ukrajini do osude kapitalističke elite. Andreja Pejić ima 31 godinu i još je rano da razmišlja o modnoj penziji, ali očigledno se u njenom životu nešto ozbiljno dešava čim je odlučila da unese tako ozbiljne promene.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.