OVO SE OD JAVNOSTI DUGO TAJILO! Evo koliko Marija Šerifović zarađuje od KONCERATA
Foto: © ATA Images

ko bi rekao?

OVO SE OD JAVNOSTI DUGO TAJILO! Evo koliko Marija Šerifović zarađuje od KONCERATA

Malo ko je znao za ovo

Objavljeno:

Marija Šerifović je srpska pevačica, muzička producentkinja a od septembra 2020. počela je da snima za Jutjub.

Pobedila je na Pesmi Evrovizije 2007. za Srbiju sa pesmom „Molitva” i do danas je jedina pobednica Pesme Evrovizije u Srbiji. Od 2015. godine, ona je žiri u televizijskom pevačkom takmičenju Zvezde Granda.

Poznata je i kao pevačica jako bogatog i energičnog glasa.

Marija je od ranog detinjstva sebe zamišljala isključivo na sceni. Iako je znala da će joj muzika biti jedina profesija u životu posvetila se opštem obrazovanju pa je pored muzičkih škola završila klasičnu gimnaziju a kasnije upisala i studije menadžmenta.

Marija Šerifović
foto: RTV Pink printscreen

Njen prvi javni nastup pred publikom bio je kada je imala svega 12 godina. Zapažena je bila ne samo po kvalitetnom glasu i interpretaciji već i po neobičnom izboru kompozicije za jednu devojčicu – odlučila se, na iznenađenje svih, da ne izvodi dečiju pesmu već interpretaciono zahtevnu “I will always love you” od Vitni Hjuston.

Sa pesmom „Molitva”, Šerifovićeva je izabran da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije 2007. godine. Pobedila je i u polufinalu 10. maja (sa 298 bodova) i u finalu 12. maja (sa 268 bodova), postavši prva u Srbiji—i do danas, jedina—pobednica Evrovizije.

Njeni koncerti su uvek ekstremno posećeni, a javnost je uvek želela da zna koliko ona zarađuje od njih. Marija je jednom prilikom i to otkrila.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/Nataša Ilić

- Od ovih koncerata, verovali vi meni ili ne, a znam da mi nećete verovati, od ovih koncerata gotovo da nema zarade. Razlog je prost, mi smo identičan princip koji smo radili u Sava centru rešili da primenimo i ovde, u Expo centru. Gledali smo šta je prihod, šta je rashod, da l' ćemo nešto da smanjujemo... Nećemo da smanjujemo, ide ovako. Ovo je sve iz ljubavi prema mojoj publici. Zarade nije bilo ni ranije od koncerata, a nema je ni sada - poručila je ona pre par meseci za medije.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.