MANGUPA DOBROG SRCA ŽENE U SRBIJI OBOŽAVAJU: Danas je VRHUNSKI FRAJER, a nekada je izgledao OVAKO (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

ekskluzivno

MANGUPA DOBROG SRCA ŽENE U SRBIJI OBOŽAVAJU: Danas je VRHUNSKI FRAJER, a nekada je izgledao OVAKO (FOTO)

Espreso došao do ekskluzivnih fotki iz detinjstva!

Objavljeno: 11:31h

Mladi glumac Đorđe Mišina (24) za kratko vreme uspeo je da skrene pažnju na sebe i da se izdvoji u glumačkom svetu, ali i kod publike. Veliku popularnost ovom Beograđaninu naročito je donela serija "U klinču".

Kao Filip Antonijević Đorđe je uspeo da osvoji simpatije mnogih. U seriji Đorđe se trudi na svaki mogući način da dođe do velikog novca. Međutim, u privatnom životu Mišina nije od onih koji su zbog novca i uspeha spremni na sve.

– Meni nikada novac nije predstavljao nešto što je cilj. Ne osuđujem ljude kojima to jeste, svako ima svoj način. Ja, kada sam bio mali, pošto mi je otac bio građevinac, kada sam hteo da kupim patike mene je moj otac poveo na gradilište da radim šest-sedam dana, da zaradim te patike. Ja odnos prema novcu imam vrlo skroman. Meni novac ne predstavlja zadovoljstvo. Ja vrednujem lepa životna iskustva i školu više nego novac - rekao je Đorđe jednom prilikom za Espreso.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Mi vam ovog puta predstavljamo Đorđa onakvog kakvog dosad niste imali prilike da ga upoznate. Tačnije, da vam predstavimo kako je sada popularni glumac izgledao kada je bio dečak.

Podsećamo da je Mišina rođen 1998. godine, a vi imate prilike da vidite kako je on izgledao sa svega nekoliko godina i da procenite koliko mali Đorđe liči na onog Đorđa koga smo svi gledali u ulozi Filipa u pomenutoj seriji.

1 / 5 Foto: RTS printscreen

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.