KARLEUŠA URNISALA TOPALKA: "PSIHOPATO! Ti ćeš Indijanac da UBIJAŠ PO ŠUMI?" Udarila iz sve snage FOTO
Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

žestoko

KARLEUŠA URNISALA TOPALKA: "PSIHOPATO! Ti ćeš Indijanac da UBIJAŠ PO ŠUMI?" Udarila iz sve snage FOTO

Pevač razbesneo Karleušu fotkom iz lovga sa puškom

Objavljeno:

Jelena Karleuša žestoko je napala svog kolegu Milana Topalovića Topalka, koji je na svom Instagramu postavio svoju fotografiju iz lova sa puškom u ruci.

Karleuša je ostavila pevaču komentar ispod fotke koju je objavio, nazvavši ga "psihopatom".

1 / 13 Foto: Aleksa Petrović

- Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram - napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

- I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu! - napisala je JK.

Podsetimo, Jelena je nedavno uputila otvoreno pismo javnosti, uz sliku glumca Vuka Kostića, na kojoj on drži ubijenu životinju.

Jelena Karleuša, Vuk Kostić
foto: Ana Paunković, Printscreen

Ona je tada istakla da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

- Ubice se ponose što su ubice i još pozivaju ljude da postavljaju slike ubijenih životinja i da se time hvale! Srbija mora da stane na put ubicama koji u svojim krvavim i morbidnim nagonima ne vide ništa loše! Svi koji vole životinje i svi koji ne žele da gledaju kako se životinje ubijaju i njihove slike kače po društvenim mrežama, moraju da osude ovakve bolesne i sramne "organizacije"! Divlje životinje ne služe za ubijanje! one su blago Srbije! Lov nije sport jer u ubijanju nema fer pleja! Životinje ne žele da učestvuju u njihovom lovačkom "sportu"! A ako iko ima dobar uticaj na javnost i omladinu-to sam ja, koja otvoreno govori istinu i ono što misli cela Srbija! Osuditi ubijanje nije ni blud ni nemoral! Za poziv protiv ubica ne treba da budem stručna! Dovoljno je da imam dobro i veliko srce! A što se tiče njihove lovačke "armije", kako navode, koja broji 85.000 ubica, ja iza sebe imam milione dobrih ljudi koji me prate i podržavaju! Pa da vidimo čija je armija jača! - navela je besno JK, pa dodala:

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

- Lovački savez Srbije, kako sebe "ponosno" nazivaju, poziva ljude da ubijaju i objavljuju slike ubijenih životinja uz opis: "Ponosan sam!" Molim sve dobre ljude da osude krvavi pir nad divljim životinjama u Srbiji i sramno delovanje ove "organizacije" koja se ubijanjem ponosi! Pozivam državu da reaguje i jasno osudi i zabrani ovakav užas! - apelovala je Jelena.

Bonus video:

06:27

Jelena Karleuša o glumcima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.