BUBA KORELI ZAPALIO NAROD, KRENULO JE SVAŠTA DA SE PRIČA: Niko ne zna ŠTA SE DEŠAVA, ovo nema ni u SAPUNICAMA
Buba Koreli, Foto: Printscreen/ Instagram/ bubacorelli

AU, ŠOK

BUBA KORELI ZAPALIO NAROD, KRENULO JE SVAŠTA DA SE PRIČA: Niko ne zna ŠTA SE DEŠAVA, ovo nema ni u SAPUNICAMA

Reperovi fanovi su posumnjali da je ostavio Petru. To su potkrepili i "dokazima" koje su objavili na TikToku i na Tviteru

Objavljeno:

Reper Buba Koreli godinama je živeo kao u haremu, sa devojkom i sa ljubavnicom.

Ipak, poslednjih dana se šuška da je njegova dugogodišnja partnerka Jasmina Đuderija trudna, te da je zbog toga navodno ostavio Petru Cupan.

Naime, snimak sa TikToka i komentar na koji je odgovorila Jasmina naveo je mnoge da pomisle da navodno uskoro stiže prinova u reperov dom.

Buba Koreli
Buba Korelifoto: Dragana Udovičić

Budući da je Đuderija odreagovala isključivo na komentar o trudnoći, mnoge je navelo da posumnjaju u istinitost tih tvrdnji.

Reperovi fanovi zbog toga su posumnjali da je ostavio Petru. To su potkrepili i "dokazima" koje su objavili na TikToku i na Tviteru, time što su se reper i Petra otpratili sa Instagrama.

Pritom, iako je Cupanova aktivna na društvenim mrežama, mnogi tvrde da joj se vidi da je tužna, pa se spekuliše da je Buba taj koji je raskinuo.

Buba Koreli
Buba Korelifoto: Printscreen/ Instagram/ bubacorelli

Pored toga, reper je nedavno na Instagramu objavio da treba da se normalizuju prijateljska rastajanja.

"Šta mislite, ko je koga ostavio?", "Drago zbog nje što je to gotovo, ko god da je koga ostavio. Mogla je puno bolje", "Ja mislim da je on nju ostavio", "Proverena info, on je raskinuo", "On nju, vidi se po njoj koliko je tužna", neki su od komentara na Tviteru.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Da li je zaista tačno da su Buba i Petra raskinuli, kao i da je Jasmina trudna, ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Mnogi sumnjaju da je sve ovo njihova igra i da na taj način privlače pažnju javnosti.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.