POGLEDAJTE KAKO JE VIKI MILJKOVIĆ UKRASILA SVOJ DOM ZA PRAZNIKE: Kakav LUKSUZ, bolje od bilo koje druge pevačice
Foto: Emilija Jovanović

široko

POGLEDAJTE KAKO JE VIKI MILJKOVIĆ UKRASILA SVOJ DOM ZA PRAZNIKE: Kakav LUKSUZ, bolje od bilo koje druge pevačice

Novi dom Viki Miljković, tačnije fotografije stana u par navrata osvanule su na pevačicinom "Instagram" profilu i tu je već publika mogla da stekne dojam o kakvoj nekretnini je reč

Objavljeno:

Nakon što se preselila sa periferije bliže centru i obavestila javnost da je novi stan kupila zahvaljujući tome što je postala zastupnik za nekretnine, svi su bili radoznali da saznaju čime je to luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi zamenila Viki Miljković.

Ona i njen suprug, harmonikaš Taške dve decenije živeli su u kući na dva sprata sa dvorištem, tu su odgajili i sina, a onda su naprasno odlučili da se popnu na visine, što je zagolicalo maštu njihovih fanova i uopšte šire javnosti.

Novi dom Viki Miljković, tačnije fotografije stana u par navrata osvanule su na pevačicinom "Instagram" profilu i tu je već publika mogla da stekne dojam o kakvoj nekretnini je reč. U prvi plan, tada istakao se neverovatan pogled na reku iz prostranog dnevnog boravka, koji je sada pred praznike pevačica nestvarno lepo dekorisala.

1 / 2 Foto: Printscreen

Jelku je ukrasila zlatno-crvenim detaljima, velikim cvetovima, lampicama, kuglama, na pod je stavila Deda Mraza i kućiću u snegu, a na vrh jelke zvezdu kao po običaju.

Novogodišnja dekoracija Viki Miljković privukla je veliku pažnju njenih fanova, koji nisu mogli a da ne prokomentarišu da se estradna umetnica vrlo potrudila. Pitanje je koliko će ona imati prilke u svemu tome da uživa budući da je ovo period kada najviše posla ima i najmanje je kod kuće.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.