PRELEPE VESTI STIGLE U DOM SINA ŠABANA ŠAULIĆA, SVI NA NOGAMA: Porodica nikad srećnija, čestitke pljušte FOTO
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

čestitamo!

PRELEPE VESTI STIGLE U DOM SINA ŠABANA ŠAULIĆA, SVI NA NOGAMA: Porodica nikad srećnija, čestitke pljušte FOTO

Sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo, pronašao je svoju lepšu polovinu i svakodnevno čini sve da njegova supruga Marina bude srećna.

Objavljeno:

Marina je juče proslavila rođendan, a Mihajlo joj je uputio emotivnu poruku uz obećanje.

Marina, koja će se uskoro poroditi proslavlja rođendan, ako je verovati fotografiji koju je objavio Mihajlo, a on joj je poželeo sve najlepše:

- Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan ljubavi da budeš ceo život nasmejana i srećna ja ću dati sve od sebe! Volim te! - napisao je Šaulić.

Mihajlo Šaulić
foto: Printscreen Instagram

Mihajlo i Marina venčali su se 25. septembra ove godine u Beogradu, a sada žive u Švajcarskoj gde je Šaulić postavljen za konzula.

1 / 4 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Podsetimo, Marina radio kaovaspitačica u privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je i vlasnica. Oni koji je poznaju tvrde da Marina dolazi iz imućne porodice, te da se i pre romanse sa Mihajlom pojavljivala na popularnim gradskim događajima.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.