PINK JE GOREO ZBOG NJE, VAŽILA ZA NAJIZAZOVNIJU VODITELJKU: Rodila dete FUDBALERU i skroz se PROMENILA (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/CyberGoggy

ko se seća?

PINK JE GOREO ZBOG NJE, VAŽILA ZA NAJIZAZOVNIJU VODITELJKU: Rodila dete FUDBALERU i skroz se PROMENILA (FOTO)

Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Objavljeno:

Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bila je uspešna 90-ih godina, a danas živi u Los Anđelesu.

Ovu atraktivnu plavušu pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila "Sanimetar" i još mnoge druge. Bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Sani Armani
foto: Printscreen

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom usledio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

Ono o čemu se šuškalo jeste i da je navodno radila plastične operacije. Navodno je operisala nos, usne i podvrgnula se još nekim intervencijama plastičnog hirurga.

Lepa manekenka je rođena 13. novembra 1980. godine u Beogradu, a nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću Armani.

Sandra Drašković
foto: Printscreen

Sandra je veliku sreću posle našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ te kada je položila vožnju. Emisija Sanimetar se snimala za poznatu televizijsku kuću Pink.

Sandri je dosadila televizija i popularnost pa se povukla iz medija i sada samo s vremena na vreme možemo da je vidimo na nekom događaju, a primetili smo i da je potpuno promenila svoj imidž!

Sani Armani
foto: Printscreen

Naime, pored toga što je izgled Sani Armani sada bitno drugačiji, iako je i dalje prelepa sa prilično smirenijim i konzervativnijim stilom odevanja, bitno se razlikuje i njena adresa boravka budući da ona već dugo stanuje u Los Anđelesu.

- Pre nego što sam odlučila, otišla sam tamo, imala sam familiju, pa sam htela da proverim kako je i da li sebe tamo vidim. Naravno, svidelo mi se. Ipak, nije mi bilo lako jer sam ceo život u Beogradu, izgradila sam poslove, porodica mi je ovde, ali sam želela nešto drugačije. Iskrena da budem, spremala sam neki projekat, ali ne smem ništa da otkrivam. Ta serija je preskupa, ne za Srbiju, nego za Evropu. Htela sam i sinu da omogućim školovanje u inostranstvu - ispričala je Sandra a izgled Sani Armani prilagođen je unikatnoj atmosferi Los Anđelesa.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/sandraskovic

- Los Anđeles je prelep, klima je prelepa, ljudi su raspoloženi. U tom smislu mogu reći da živim američki san... Srbujem koliko mogu, ali se prilagođavam - rekla je Sani i dodala da joj ne nedostaje život u Srbiji.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.