KARLEUŠA UKRASILA KUĆU I DVORIŠTE KAO NIKADA NIKO: Sija celo DEDINJE, snimila svaki KUTAK, ovako izgleda NJENA VILA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

luksuz

KARLEUŠA UKRASILA KUĆU I DVORIŠTE KAO NIKADA NIKO: Sija celo DEDINJE, snimila svaki KUTAK, ovako izgleda NJENA VILA

Velike zlatne kugle koje je iskombinovala sa preslatkim irvasima dočarali su pravu magiju

Objavljeno:

Kada su predstojeći praznici u pitanju velike zvezde sa domaće muzičke rado sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dele atmosferu koja vlada u njihovim domovima, pa tako i Jelena Karleuša.

Pevačica je na svoj Instagram stori postavila nekoliko snimaka i tom prilikom nam dala mogućnost da vidimo kako izgleda njen dom kada nastupe praznici.

Velike zlatne kugle koje je iskombinovala sa preslatkim irvasima dočarali su pravu magiju. Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

Još jednom Jelena je pokazala da prati trendove, ne samo kada je moda u pitanju, već se trudi da i njen dom bude opremljen po poslednjim modnim trendovima,

00:28

Bajka u domu Jelene Karleuše

Ovo je samo deo atmosfere iz kuće poznate pevačice, a nadamo se da će biti još fotografija, jer pratioci s nestrpljenjem isčekuju svaku novu fotografiju iz njenog raskošnog doma.

Karleuša je takođe ukrasila i dvorište, pa je tako celu kuća zasijala. Nema sumnje da će se oduševiti svako ko prođe pored Karleušinog doma.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.