SEKSI MANEKENKA IZ ZAJEČARA! Ko je devojka sa kojom je Duško Tošić uhvaćen GO?!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

zgodna klaberka

SEKSI MANEKENKA IZ ZAJEČARA! Ko je devojka sa kojom je Duško Tošić uhvaćen GO?!

Fudbaler Duško Tošić i manekenka Aleksandra Marjanović digli su veliku prašinu u medijima
Objavljeno:

Nedavno su nage fotografije Duška Tošića iz mladosti ponovo postale glavna tema u medijima, iako je cela ta priča razjašnjenja pre mnogo godina na insistiranje njegove supruge Jelene Karleuše.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pisalo se da su fotografije nastale na samom početku Jelenine i Duškove veze i da je fudbaler sa zgodnom manekenkom prevario JK, ali Jelena je raskrinkala takve koještarije.

Provokativne fotografije nastale su i pre nego što je fudbaler upoznao svoju sadašnju suprugu, tvrdili su tada iz tabora Jelene Karleuše:

Prema informaciji njenog PR menadžera, fotografije su nastale još kada je Duško imao samo 17 godina, odnosno pre nego što su se JK i Duško i upoznali.

foto: Printscreen/ Instagram/ Duško Tošić

- Pomenute slike, objavljene u srpskim pisanim medijima, nastale su mnogo godina pre nego što su se Duško i Jelena uopšte upoznali. Urađene su za potrebe srpskog magazina "Svet", tako da su sve spekulacije oko njih, plod nečije malciozne mašte i malograđanskih namera - izjavio je Jelenin PR.

Ipak, nikome nije u potpunosti poznato ko je bila devojka sa kojom se fudbaler fotografisao, a u koju je navodno bio i zaljubljen pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.