SKINULA SE NAJVATRENIJA SRPSKA VODITELJKA: Brutalnom linijom UGREJALA januarske dane, SAMO POGLEDAJTE (FOTO)
Nina Seničar, Foto: Printscreen/Instagram/ninasenicar

hot

SKINULA SE NAJVATRENIJA SRPSKA VODITELJKA: Brutalnom linijom UGREJALA januarske dane, SAMO POGLEDAJTE (FOTO)

Nina Seničar raspametila je fanove na društvenim mrežama serijom golišavih fotki koje su najviše oduševile jači pol.

Objavljeno: 09:47h

Nakon što je oduševila gledaoce kraj malih ekrana kada je u kostimu francuske sobarice i podvezicama čistila kuću i pokazala brutalnu liniju, Nina Seničar izazovim kadrovima počastila i svoje verne pratioce na društvenim mrežama. Zgodna glumica objavila je seriju fotki u bikinijima i sve ostavila "baz daha".

Nina je pokazala savršenu liniju, vitke, duge noge, brutalne trbušnjake i dekolte, a pohvali komentari i lajkovi samo su se nizali. "Tvoje telo je savršeno", "Prezgodna si i prelepa", "Kakvo telo! Jao, šta nam radiš", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Pogledajte čime je Nina sve oduševila:

Nina Seničar je nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, inače holivudskom glumcu, Džeju Eliotu sa kojim je 2019. godine dobila ćerku Normu Grejs Elis.

Par živi u jednom od najluskuznijih naselja u Los Anđelesu u vili od četiri miliona dolara. Ipak, Nina nije kao mnoge tamošnje zvezde i vrlo je posvećena svom domu i porodici, a nedavno je za domaće medije govorila o životu u Americi i otkrila da je vrsna domaćica, kao i da se fenomenalno snalazi u kuhinji.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.