Zbog njih ćete poželeti da budete trudne! Naše poznate dame TIK POSLE POROĐAJA izgledaju savršeno! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

kako li im polazi za rukom?

Zbog njih ćete poželeti da budete trudne! Naše poznate dame TIK POSLE POROĐAJA izgledaju savršeno! (FOTO)

Suvišni kilogrami, loša frizura, neuredna šminka, zapravo bilo kakav nedostatak, za naše novopečene trudnice izgleda su totalna nepoznanica...
Objavljeno:

Pevačice Seka Aleksić i Nikolija Jovanović porodile su se pre pet meseci i svojim fantastičnim izgledom nakon porođaja postale uzor mnogim mladim mamama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, njihove koleginice i ostale poznate dame koje su se nedavno porodile još više su nas začudile svojom fantastičnom linijom i naterale nas da se zapitamo kako je uopšte moguće da izgledaju ovako tek što su izašle iz bolnice.

Manekenka Jovana Đorđević, supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, postala je pre dve nedelje mama po drugi put, a svojom fotografijom maltene tik nakon porođaja šokirala je sve svoje pratioce na društvenim mrežama.

Jovana se porodila u Italiji, gde živi sa suprugom i ćerkom Noel, a fotku sa svojom tek rođenom bebom objavila je na svom Instagram profilu i začudila nas sve.

????

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Ni pet dana kasnije, situacija se nije promenila, a Jovana se vratila na Instagram i pokazala kako izgleda kao "sveža" majka.

Svi su joj delili komplimente šakom i kapom, a kako i ne bi kada izgleda potpuno nerealno.

#tb #7 ????????????

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Ali, sa pevačicom Jelenom Kostov je situacija još nerealnija!

Šta da vam kažemo, osim da Jeleni do sedmog meseca niko nije verovao da je u drugom stanju, pa nas onda ni ne čudi što je odmah nakon dolaska na svet njenog sinčića Milije, pevačica zablistala jače nego ikada.

@informernovine ???????? @yamamayofficial @angela_bosnjakovic_makeup @studiosrules

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Zvezda "Granda" se porodila dve nedelje pre termina, ali ni to je nije omelo da se posle par dana uslika sa ful šminkom i frizurom.

????????????

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.