NOVAK ZAPOSLIO JELENINOG BIVŠEG DEČKA! Svi ste čuli za njega, ZAVEO JE I NAŠU GLUMICU posle LEPE JELE
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

au, čoveče!

NOVAK ZAPOSLIO JELENINOG BIVŠEG DEČKA! Svi ste čuli za njega, ZAVEO JE I NAŠU GLUMICU posle LEPE JELE

U vreme dok se još prezivala Ristić Jelena je volela drugog tenisera

Objavljeno: 14:40h

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Jelena svojevremeno je imala romansu sa muškarcem koji danas radi kao trener u Novakovom centru, prenose domaći mediji.

Jelena i Novak Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece, imali su kraće veze sa drugim partnerima.

Svojevremeno je DJ Lady Lee, tačnije Lidija Popović otkrila da je "Nole bio džentlmen dok su bili u vezi", a pisalo se i o prvom dečku njegove supruge Jelene Đoković.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener u Novakovom teniskom centru.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.