ZBOG NJE JE PRE SEDAM GODINA CELA SRBIJA PLAKALA: Evo gde je sada i šta radi prelepa Tamara, iznenadiće vas
Tamara Milanović, Foto: Printscreen/Youtube/Станковић Миломир

KO SE SEĆA?

ZBOG NJE JE PRE SEDAM GODINA CELA SRBIJA PLAKALA: Evo gde je sada i šta radi prelepa Tamara, iznenadiće vas

Preselila se u Dohu, a onda...

Objavljeno: 09:06h

lilliewah (Tamara Milanović) je široj domaćoj publici poznata iz finala muzičkih takmičenja „Ja imam talenat”, i “X faktor

Nakon ovog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim će putem krenuti. Zbog njenog glasa su mnogi u našoj zemlji plakali.

Preselila se u Dohu, Katar, gde je radila u agenciji za talente, kasnije na raznim projektima i događajima kao organizator, te se i oprobala i u svetu modeliga.

Tamara Milanović
foto: PRINTSCREEN RTS

Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Konačno, tokom leta iste godine, Tamara potpisuje ugovor za “Honey Money Gang” i tako otpočinje svoju muzičku karijeru u Srbiji.

Zvanično karijera započinje prvim samostalnim singlom „Indigo“ (feat. Struka), sledi „Imala“ pesma koju je producirao Meta i „Zbog tebe“.

Tamara je u razgovoru za Redportal govorila o značaju učešća u navedenim takmičenjima, koliki joj je bio 1. honorar i na šta ga je potrošila, koje su prednosti a koje mane kada je reč o Dohi u odnosu na Beograd, kao i kako bi opisala društvene mreže kroz muzičke žanrove.

- Svaki od pomenutih talent show koncepata je bio pun lekcija. Iako su ipak sadržajem različita takmičenja, oba su pomogla da osvestim sebe, svoj glas i emociju koju nosim kada pevam. Formirali su me kao ličnost i probudili sve ono o čemu sam maštala kao mala- izjavila je pre dve godine ona.

Ovako izgleda danas
Ovako izgleda danasfoto: Printscreen Instagram/Honey Money Gang

Da li se sećaš koliki je bio 1. honorar za tvoj 1. muzički nastup i na šta si ga potrošila?

Sećam se! Drugarica je radila na nekom projektu za N sport i u sklopu promocije me zamolila da pozajmim glas za radio-džingl za novogodišnje popuste. Mislim da je u pitanju bio vaučer u vrednosti od 100 e i mislim da sam tada kupila neki duks, kapicu i rukavice.

Koje su sličnosti, a koje razlike između muzičkog sveta i modelinga?

Mislim da su oba sveta izložena široj javnosti i to je možda najobuhvatnije preklapanje. I u jednom i u drugom poslu je jako važno kako se postavite prema samom sebi, prema publici i kako se ponašate prema sadržaju koji želite da plasirate a za koji tražite prihvatanje i razumevanje. Puni su izazova i nekada je teško napraviti granicu između onoga „što duša ište“ i onoga što očekivanja nalažu vremenom - rekla je za Red.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Objektiv/Red)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.