BIVŠI DEČKO TEE TAIROVIĆ OSUĐEN NA ZATVOR: Ovo su svi detalji NJIHOVE BURNE VEZE
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU, ČOVEČE

BIVŠI DEČKO TEE TAIROVIĆ OSUĐEN NA ZATVOR: Ovo su svi detalji NJIHOVE BURNE VEZE

On se teretio da joj je, nakon što je u martu 2018. godine pevačica raskinula s njim, u više navrata, putem telefona s više brojeva upućivao ozbiljne pretnje po njen život i uznemiravao je.

Objavljeno:

Bivši dečko Tee Tairović S. Đ. iz Tomislavgrada navodno je osuđen na kaznu zatvora od tri meseca zbog pretnji koje je uputio pevačici.

Naime, on se teretio da joj je, nakon što je u martu 2018. godine pevačica raskinula s njim, u više navrata, putem telefona s više brojeva upućivao ozbiljne pretnje po njen život i uznemiravao je, prenosi Kurir.

- Putem telefonske komunikacije joj je prethodno dana 1.03.2018. godine poslao fotografiju ženskog lica sa povredama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zameri.

tea tairović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dana 21.04.2018. godine, u blizini diskoteke „Gaudeamus“, ispred motela u kojem je te prilike odsela T.T, nakon što je sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene lične stvari, a nakon što je to odbila, ponovno joj je ozbiljno zapretio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, čime je počinio predmetno kazneno delo ugrožavanje sigurnosti - piše između ostalog u presudi. Presuda nije pravosnažna i osušeni S.Đ. ima pravo žalbe.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.