PEVAČICA I FUDBALER PRIPREMAJU ČAK DVE SVADBE: Ne žele više da čekaju, njihovoj SREĆI nema kraja
Tamara Milutinović, Foto: Sonja Spasić

brak

PEVAČICA I FUDBALER PRIPREMAJU ČAK DVE SVADBE: Ne žele više da čekaju, njihovoj SREĆI nema kraja

Otkrila je planove vezne za venčanje.

Objavljeno:

Poznatu pevačicu Tamaru Milutinović nedavno je zaprosio fudbaler Darko Jevtiće.

Kako je naglasila čin veridbe je za nju bio iznenađenje, ali je u dubini duše znala da će se to u nekom momentu dogoditi.

- Boga mi, za mene je to bilo veliko iznenađenje, iako sam negde u dubini duše pretpostavila da će se to desiti. Darko je negde od samog starta moj izabranik u glavi, ali nisam očekivala tog momenta zaista. Bila sam pozitivno iznenađena i mislim da sam zaprošena na način na koji bi svaka devojka to želela - kaže pevačica i dodaje da se nada je Darko ljubav njenog života:

- Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on jer ne bi se ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak.

Što se tiče samog venčanja pevačica je otkrila kakva će svadba biti i koju su njihovi planovi.

- Mi smo se odlučili da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju - kaže Tamara za Grand Online i dodaje:

- Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.