MILJANA KULIĆ OBELODANILA PIKANTERIJE IZ MARIJINOG I SINIŠINOG ŽIVOTA: Spomenula tatinu BIVŠU, udarila NISKO
Marija i Siniša Kulić, Foto: Printscreen Instagram

drama

MILJANA KULIĆ OBELODANILA PIKANTERIJE IZ MARIJINOG I SINIŠINOG ŽIVOTA: Spomenula tatinu BIVŠU, udarila NISKO

Miljana Mariji spomenula Sinišinu bivšu

Objavljeno: 12:36h

Miljana i Marija Kulić žestoko su se sukobile, i tom prilikom Kulićeva udarila na majku i time zgrozila gledaoce.

- Marija je većim delom u ovome što kaže za mene i Miljanu kao roditelje, Zola je rekao u klipu sve onako kako bi jedan nezajedljiv čovek rekao, on sve to pametno kaže. Ja živim sa devojkom i planiram sa njom da živim kao i da ostanem u kontaktu sa Željkom, sa Miljanom ništa ne planiram. Željko je isto moj,ne može drugog oca da ima. Miljani i Zoli želim sve najbolje - kazao je Ivan Marinković.

- Zašto ne sedite zajedno? - upitala je Ivana Zolu.

- Marija joj je prenela kako ja imam mnogo tužbi, da su meni svi okrenuli leđa i da me svi pljuju, gledaju kao najvećeg zlobnika. Nju gledaju kao jadnicu i žrtvu. Čak i da je tako boli me ku*ac. Zamolio bih Ivicu da se više ne oglašava kada je Miljana u pitanju. Ako hoće da se bori za nas, neće uopšte da se Marijino ime spominje - kazao je Zola.

Miljana i Siniša Kulić
Miljana i Siniša Kulićfoto: Printscreen

- Najgore epitete mi je ona dodelila - vikala je Miljana.

- Boljeg od tebe za nju nema, vi ste idealni - govorila je Marija.

- Mislim da Miljaninom zdravlju najviše može da naškodi ovakvo ponašanje njene majke od skakanja u jezero. Nijedna normalna majka ovo ne govori svojoj ćerki - pričao je Čolić.

- Za tebe i za nju nema leka, vi ste kockari. Njih niko ne treba da komentariše, oni nek se maze, paze i svađaju zbog kocke, oni se najgore moguće svađaju kada ja nisam ovde. Ćerka više nisi, nemoj da mi se obraćaš. Uđeš bez reči, uzimaš šta ti treba i gubi se da te ne gledam. Ništa me više ne interesuje u vezi tebe - pričala je Marija i dodala:

- Nemoj da ja pričam o tvom majčinstvu i kakve ja posledice imam, ali ja o porodici nikada loše neću pričati. Dođi i kreni pričaj kravuljino jedna o mom majčinstvu, najbolja majka na svetu. Tijana i Ana probleme ne prave, one su divne.

Marija Kulić u svađi sa Miljanom
Marija Kulić u svađi sa Miljanomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ti si ženo zlo, koja je tvoja dijagnoza? Šizofreničarka, ti si najgora majka bila prema meni, traume imam od detinjstva zbog tebe - besnela je Miljana.

- Tvoj sin će da gleda tvoja nedela a sve to zbog njega. Sramoto i bruko - vikala je Marija.

- Sa kakvom majkom živim, idealna sam, ti si bila maćeha prema meni. Niko osim tebe ovde nije došao da puši ku*rac - kazala je Marija.

- Moj otac se zabavljao sa jednom Vesnom, možda ja ličim na nju, jer ti nisi majka, možda mi i nisi majka, kako se ophodiš prema meni - vikala je Miljana.

- Je*em u usta sve koji su mi prepisivali dijagnozu kako bi tebi odgovarala - urlala je Kulićeva.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.