OVA FATALNA CRNKA JE ĆERKA POKOJNOG ĐOŠE: Pleni lepotom, EVO kako izgled FOTO
Bogoljub Mitić Đoša, Foto: Damir Dervišagić

lepotica

OVA FATALNA CRNKA JE ĆERKA POKOJNOG ĐOŠE: Pleni lepotom, EVO kako izgled FOTO

Bavi se humanim poslom

Objavljeno: 18:22h

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u junu 2017. godine, od posledica srčanog udara.

Bogoljub se proslavio u ulozi Đoše u seriji “Porodično blago”, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

Đošina porodica
Đošina porodicafoto: Aleksandar Jovanović Cile

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, njene slike se mogu pronaći na društvenim mrežama. Pisalo se da je radila kao medicinska sestra - instrumentarka operacionog bloka VMA.

Podsetimo, Đoša se pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua Parovi, gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju Jutarnja kafica.

Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla. Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života.

Bonus video:

03:30

LOŠE KOMENTARE DOBIJAM OD ŽENA, ONE VODE TIHI RAT U SRBIJI! Sanja Marinković otkrila: Umesto da smo solidarne, GOVORE MI OVO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.