SAŠA KOVAČEVIĆ ĆE SA OVOM MAČKOM DOČEKATI PRAZNIKE: Otvorio je dušu i PRIZNAO SVE ŠTO SE NIJE ZNALO
Saša Kovačević, Foto: Damir Dervišagić

bio je iskren

SAŠA KOVAČEVIĆ ĆE SA OVOM MAČKOM DOČEKATI PRAZNIKE: Otvorio je dušu i PRIZNAO SVE ŠTO SE NIJE ZNALO

Saša se prisetio praznika tokom detinjstva

Objavljeno:

Pevač Saša Kovačević Vaskrs će provesti sa svojom partnerkom Zoranom Tasovac i njenom ćerkom.

On je u duhu velikog pravoslavnog praznika progovorio o svom detinjstvu, poslu, ali i odnosu sa roditeljima kojima, kako ističe, duguje za veliki uspeh koji je postigao na muzičkoj sceni.

- S obzirom na to da je javni posao malo drugačiji i da mi nemamo jasno određeno radno vreme, volim da budem sa svojom porodicom i najbližima za Vaskrs i Božić. To su najlepši hrišćanski praznici i trudim se da tih datuma ostavim posao po strani - počeo je on.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša se prisetio praznika tokom detinjstva.

- Roditelji su brata i mene vaspitali da praznike provodimo u krugu porodice. Kada nismo bili u Beogradu, bili smo na selu kod tetke ili ujaka. Za taj period me vežu najlepše uspomene.

Na pitanje ko je u njegovoj porodici zadužen za spremanje trpeze, Kovačević je odgovorio:

- Moram da budem iskren i priznam da su za pripremu trpeze zadužene dame. Ja sam tu ukoliko je potrebno da se fizikališe. Dekoracija i praznični ručak su deo posla za koji se pobrine ženski deo porodice i to urade bez premca, pa svakako nema ni potrebe da se mi muškarci mešamo.

On se dotakao i svoje porodice, koja mu je svih ovih godina pružila ogromnu podršku.

Saša Kovačević sa devojkom
Saša Kovačević sa devojkomfoto: Printscreen Instagram/sasakovacevic

- Verujem da se svaki roditelj trudi da pruži samo najbolje svom detetu, a to su radili i moji. Moji roditelji su se trudili da Radetu i meni priušte sve što mogu u tom trenutku, a nekada i mnogo više nego što su mogli. Danas se nas dvojica trudimo da roditeljima priuštimo miran život sa dosta putovanja. Oni su već u nekim godinama kada nisu raspoloženi da putuju toliko često kao ranije. Pretpostavljam da se s godinama smanjuju apetiti. Ne uspeva mi svaki put, ali bih bio najsrećniji kada bi samo uživali u tom penzionerskom načinu života bez ikakve brige - priča Saša, i otkriva koliko mu znači Zoranina podrška:

- Zorana i porodica su moj najveći oslonac. Beskrajno sam im zahvalan na tome što su temelj svega velikog što dostignem u karijeri. Siguran sam da nije lako pratiti me u svemu što nosi moj posao, ali ambicije su jedno, a želje drugo. Trudimo se da spojimo jedno sa drugim i da od svega što žrtvujemo napravimo nešto zbog čega će se žrtva isplatiti.

Bonus video:

00:06

Skinuo se Saša Kovačević i pokazao izvajano telo

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.