TAMARA MILUTINOVIĆ KONAČNO OTKRILA PRAVU ISTINU O SVADBI I BEBI: Bila je potpuno ISKRENA
Foto: Nemanja Nikolić

to je to

TAMARA MILUTINOVIĆ KONAČNO OTKRILA PRAVU ISTINU O SVADBI I BEBI: Bila je potpuno ISKRENA

Od sada sam gospođa Jeftić, a ništa drugo se sada nije promenilo. Kada smo se posednji put videli već sam bila trudna. Ja sam to želela, kao i moj suprug, samo je bilo pitanje kada će se desiti - počela je priču Tamara

Objavljeno:

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa pevačicom Tamarom Milutinović koja se nedavno udala za fudbalera Darka Jevtića, a pre toga odjeknula je vest da je u drugom stanju!

Oni su na mini venčanju, uz najbliže, otkrili i pol bebe! Veliko venčanje su zakazali za narednu godinu.

Od sada sam gospođa Jeftić, a ništa drugo se sada nije promenilo. Kada smo se posednji put videli već sam bila trudna. Ja sam to želela, kao i moj suprug, samo je bilo pitanje kada će se desiti - počela je priču Tamara i dodala,

Nismo planirali da pravimo dve svadbe, ali zbog bebe smo to uradili. Na moj rođendan smo hteli da otkrijemo pol i tada organizovali i mini venčanje. Ja sam nekako znala da je devojčica. Što se venčanja tiče, kada sam stala pred oltar bila sam toliko uzbuđena da ne mogu da ti objasnim. Onda sam videla avion sa pink bojom i oduševila sam se.

Pozira
Pozirafoto: Nemanja Nikolić

Svadba je bila bajkovita. Isplanirala sam sve do poslednjeg detalja.

Tamara je na pitanje šta njen suprug mislio o tome što će dobiti devojčicu rekla sledeće:

Ja verujem da je moj suprug više želeo dečaka, ali mislim da će više biti vezan za devojčicu. Jedva čekam da vidim kakav će biti u toj ulozi.

Na pitanje da li je ispoštovala tradicionalne običaje, Tamara je rekla:

Zaboravila sam da ga zgazim u toku venčanja, ali sam to uradila kasnije. On me pitao šta radiš to i prljaš mi cipele, pa smo se nasmejali. Ono što mi je najbitnije je gađanje jabuke i da me izvede iz kuće sledeće godine. Jedva čekam taj čin. Moraće da pogodi jabuku, ako ne pogodi, daćemo mu loptu pa neka gađa loptu. Datum smo već zakazali, ali nećemo otkriti ništa još uvek.

Tamara se šminka
Tamara se šminkafoto: Privatna arhiva

Novopečeni bračni drugovi su otkrili i da su odabrali ime za devojčicu.

Imamo i ime, počinje na na slovo E, ali neću da vam otkrijem. Početkom septembra je moj termin za porođaj i tada ćete saznati. Planiramo i sređujemo i sobicu. Sa kupovinom ćemo malo sačekati, poslušaću starije, ali po verovanjima, nećemo da žurimo.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Premijera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.