Ovo su Helenine opasno seksi fotke koje bi joj tata TOPALKO UNIŠTIO MOMENTALNO, a jedan snimak bi sigurno SPALIO! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/helena_topalovic

bolje bi joj bilo da sve obriše

Ovo su Helenine opasno seksi fotke koje bi joj tata TOPALKO UNIŠTIO MOMENTALNO, a jedan snimak bi sigurno SPALIO! (FOTO)(VIDEO)

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka važi za jednu od najatraktivnijih poznatih naslednica, a za to je svakako najzaslužnija njena velika lepota
Objavljeno: 18:56h

Devetnaestogodišnja Helena Topalović sve više počinje da liči na živu lutku, što joj mnogi i zameraju, ali neosporivo je da je Topalkova naslednica zgodna za medalju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Helena se na društvenim mrežama redovno hvali svojom izvajanom figurom i savršenim oblinama, ali otrovni jezici bi rekli da malo preteruje za svoje godine i da pojedine fotografije koje kači nisu u skladu sa njima.

Nama je sve to normalno, ali pitamo se samo kako njen otac reaguje kada na Instagramu ugleda Helenu sa dubokim dekolteom i pročita neukusne komentare njenih pratilaca.

Poznato je da Topalko svoju mezimicu podržava u svemu što radi i da joj predstavlja veliki životni oslonac, ali ni jedan jedini otac sigurno sa oduševljenjem ne gleda na nove golišave trendove koji naginju na sado mazo fazon.

???????????????????????? @penna_atelier @zenski_ves_i_kupaci @hair_style_vesna @noyes_makeup ❤ #minniemouse

A post shared by ????alovic ????ena (@helena_topalovic) on

Iako na fotografiji deluje pribrano, pevač verovatno izgara u sebi, a ova ruka na Heleninom ramenu ima svrhu da poruči udvaračima da je tata tu i da ljubomorno čuva ćerku.

Međutim, šta se dešava kada se Helena skine u kupaći i totalno raspali društvene mreže, a i mušku maštu? Kako tata tada reaguje?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.