KATARINA GRUJIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA: Sve pevačice će biti besne na nju kada čuju šta je o njima rekla! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ katarinagrujic.doll

opala!

KATARINA GRUJIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA: Sve pevačice će biti besne na nju kada čuju šta je o njima rekla! (FOTO)

Katarina Grujić žestoko je oplela po koleginicama, koje krivi za lošu reputaciju koja važi za njenu branšu
Objavljeno:

Naime, iako je Kaća jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, na čije telo muškarci ne ostaju ravnodušni, ona tvrdi da nikad ni sa jednim nije imala neku neprijatnu situaciju, jer im nikad nije dala povoda za to. S druge strane, ona tvrdi da su sve njene koleginice koje su možda imale neku škakljivu situaciju same krive za to.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Instagram

- To nije do menadžera i vlasnika lokala, nego do same pevačice, odnosno do njenog stava i ponašanja. Naravno, ako se neka od njih ponaša slobodnije na nastupu, naravno da će svi muškarci, a ne samo gazde lokala, pomisliti da mogu nešto sa njom. Verujem da koja god od njih je bila u neprijatnoj situaciji, sama je dala povod za to - kaže Katarina Grujić.

Pevačica je u srećnoj vezi sa Nemanjom Buhom, koji ima potpuno poverenje u nju i retko dolazi na njene nastupe. Svaki slobodan trenutak, s druge strane, oni provode zajedno. Ipak, Kaća kaže da joj je još rano da se udaje i da zasad Nemanja i ona uživaju u srećnoj vezi.

foto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

- Rano je za brak. Naš sledeći korak je putovanje. Trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom. Uživamo u našoj vezi i mnogo nam je lepo - izričita je Grujićeva.

Ova mlada zvezda „Granda” redovan je gost u Hrvatskoj, a nedavno je na jednom prestoničkom splavu zabavljala više od 500 studenata iz Zagreba koji su posetili Beograd.

- Ljudi iz Hrvatske su me sigurno zavoleli zbog pesama. Njima je i posle četiri godine pesma „Jedno đubre obično” glavni hit. Drago mi je što vole moje pesme i što mogu tamo svaki put da odem - kaže ona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.