VODITELJKU RTS VOLI CELA NACIJA, ALI O NJENOM ŽIVOTU SE MALO ZNA: Ovaj USPEŠAN MUŠKARAC joj je ukrao SRCE
Milica Nedić, Foto: prentscreen/youtube/ RTS Ordinacija - Zvanični kanal

brak

VODITELJKU RTS VOLI CELA NACIJA, ALI O NJENOM ŽIVOTU SE MALO ZNA: Ovaj USPEŠAN MUŠKARAC joj je ukrao SRCE

Voditeljka i urednica "Dnevnika", Milica Nedić, dugo je jedno od omiljenijih TV lica u našoj državi.

Objavljeno:

Iako je godinama gledamo preko malih ekrana, Milica Nedić tek s vremena na vreme otkrije poneki detalj iz privatnog života.

Sin i suprug su joj centar sveta. Ugledna novinarka već decenijama uživa u skladnom braku sa kolegom koji je u novinarskim krugovima i te kako cenjen.

Reč je o Milanu Nediću, dugogodišnjem direktoru Radio Beograda, sa kojim je iz velike ljubavi dobila sina Nikolu.

- Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja - istakla je Milica svojevremeno za "Novosti".

Sa naslednikom Nikolom, kako kaže, ima prijateljski odnos i nije previše stroga, pa se njihova porodična harmonija zasniva na uzajamnom poverenju.

'Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike.'
"Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike."foto: prentscreen/youtube/RTS

- Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red - sa osmehom je pričala i priznala da obožava vikende koje provedu u Grockoj, gde imaju porodičnu kuću.

- Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu - kazala je tada.

Jednom prilikom je za penzija.org otkrila da je u odličnim odnosima sa Milanovom naslednicom iz prethodnog braka.

- Ponosim se Nikolom i njegovom sestrom Anom, Milanovom ćerkom iz prvog braka. Nikola je student, ozbiljan i ambiciozan mlad čovek, izuzetnog obrazovanja za svoje godine, koje sve više usavršava. Uspešno polaže ispite, odlično govori nekoliko jezika, voli poeziju, čita romane, istorija ga mnogo zanima i zna je natprosečno. Dok su roditelji prevashodno usredsređeni na vesti, njega knjiga uspavljuje i budi. I to više žanrova istovremeno. Disciplinovan je, precizan, odgovoran. Za sebe u šali kaže da je "uspešni poliglota, atleta, esteta, poeta" - istakla je Milica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.