JELENA KOSTOV PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: Pevačica otkrila sve CRNO NA BELO
Jelena Kostov, Foto: Emilija Jovanović

IZNENADIĆETE SE

JELENA KOSTOV PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: Pevačica otkrila sve CRNO NA BELO

"Moj suprug nije deo javne priče, nema potrebe za tim." rekla ej Jelena

Objavljeno:

Folk pevačica Jelena Kostov povukla se sa scene otkako je postala majka dečaka Milije, a potom i ćerke Mile, koju je na svet donela pre osam meseci. Povratak i nove pesme najavljuje za septembar, a do tada odmara i uživa u majčinstvu.

Ne krije da joj se svakodnevica umnogome promenila.

- Jedan običan dan izgleda tako što nema uopšte žurbe, nema uopšte tenzije. Beba sad ima osam meseci i počinje da puzi, to je jedan od najčarobnijih perioda u našim životima. Milija od septembra kreće u školicu, on traži svoju pažnju... Živela sam neki život 300 na sat, a sada je to skroz drugačije - rekla je Jelena za "Premijeru" i dodala da joj se sada, kada njen sin kreće u školu, javljaju određeni strahovi, brige.

Jelena Kostov o porodici
Jelena Kostov o porodicifoto: Privatna arhiva

- Do sada je sve bilo lako, bio je u vrtiću i kod kuće. Mnogo mi fali vreme kada smo mi odrastali, mnogo se sve promenilo, sve je mnogo strašnije. Pričala sam sa drugaricom, rekla sam:"Blago tebi, dete ti ima 20 godina, prošli ste tu neku kritičnu fazu", a sada... Kako ne dati detetu telefon, samo on da ga nema? Mislim da svi treba da se udružimo u tome.

Nedavno se u medijima spekulisalo o navodnom razvodu nje i supruga, zgodnog žandarma Miljana Vukovića, što je Jelena otvoreno prokomentarisala.

Pevačica o priči da se navodno razvodi
Pevačica o priči da se navodno razvodifoto: Privatna arhiva

To mi je presmešno. Na prvom mestu, ako neko ima dobar brak i zna da očuva taj brak, to smo nas dvoje. Nisam nikada čitala neke ružne naslove o našem braku, jer nema šta da se piše, ali mi je smešno kada se piše da ja krijem supruga... Najveća sreća je što smo naš privatni život sačuvali daleko od očiju javnosti, jer kad vi krenete da plasirate sve iz vašeg privatnog života, onda je i on deo javnog života i nemate prava da se ljutite na bilo koga jer piše nešto o vama. Moj suprug nije deo javne priče, nema potrebe za tim. Divan odnos koji mi gradimo ne može da pokoleba niko, niti ću ja to dozvoliti - zaključila je Jelena.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.