OVAKO ĆE SE ZVATI DETE TAMARE MILUTINOVIĆ: Ime nije SRPSKO, bukvalno značenje imena je "SUPARNICA"
Tamara Milutinović, Foto: Nemanja Nikolić

neka je srećno

OVAKO ĆE SE ZVATI DETE TAMARE MILUTINOVIĆ: Ime nije SRPSKO, bukvalno značenje imena je "SUPARNICA"

Sada je njena kuma, takođe pevačica, Goga Gačić, otkrila kako svi sa nestrpljenjem očekuju bebu, ali i koje ime će devojčica poneti

Objavljeno: 22:22h

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je sve iznenadila objavom da je u drugom stanju.

Tamara je pre dve nedelje u krugu porodice i najbližih, na privatnoj ceremoniji, rekla "da" svom izabraniku, fudbaleru Darku Jevtiću.

Par je tom prilikom otkrio da je pevačica trudna, a na venčanju su obavili i ceremoniju otkrivanja pola koju su kasnije podelili na društvenim mrežama i otkrili da pevačica čeka devojčicu. Tamara je nedavno zablistala na rođendanu kolegicine Dragice Zlatić i ponosno pokazala trudnički stomak.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ime Ema se prvi put pojavljuje u engleskom jeziku početkom XI veka, a tada se verovalo da je ime „proisteklo“ od reči tj od vlastitog imena jednog austrijskog sveca.

Ime Emilija, iako „zvuči“ veoma lepo, blago i nežno, ipak u svom „originalnom“ prevodu sa latinskog jezika, ima značenje „žena koja je suparnica“; „suparnica“; „osoba koja je protivnik nekome ili nečemu“; „opasna osoba“; „proračunata žena, i pravi i veoma jak i opasan neprijatelj“.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Alo / Znacenjeimena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.