ZLATA PETROVIĆ POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA, OVAKVU JE NIKO NE PAMTI: Vatreno izdanje pevačice DOVODI DO LUDILA
Zlata Petrović, Foto: Milan Maricic/ATAImages

lepotica

ZLATA PETROVIĆ POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA, OVAKVU JE NIKO NE PAMTI: Vatreno izdanje pevačice DOVODI DO LUDILA

Uvek je bila vema lepa žena

Objavljeno:

Pevačica Zlata Petrović sinonim je lepote i atraktivnog izgleda. Mladolikost je nešto što je i danas krasi, te mnogi kažu da su za nju godine samo broj. Tokom dugogodišnje karijere, izgled, a najviše frizura Zlate Petrović podlegla je brojnim promenama, a pevačica se oduvek trudila da ide u korak sa vremenom.

Iako je već godinama njen zaštitni znak duga crna kosa, koju Zlata izuzetno neguje, ovakva frizura Zlate Petrović nije oduvek bila njen izbor, a tome može da nam posvedoči i jedna stara fotografija koja je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Naime, na početku karijere Zlata je bila riđokosa. Njena crvena boja i kratka natapirana kosa, bile su u to vreme potpuni hit, te ne čudi što je i pevačica ispratila trend i osmelila se na ovakav potez.

Ipak, nije samo frizura ta koja je privukla pažnju javnosti. Mnogima je za oko zapao i outfit koju je za slikanje ona odabrala i koji je otkrivao njene atribute.

U beloj providnoj haljini ponosno je pozirala, pa je svima jasno zbog čega su za njom uzdisali brojni muškarci, što je uostalom slučaj i danas, a kada je u pitanju frizura Zlate Petrović mnogi su joj poručili da joj odlično pristaje te da bi bilo lepo ponovo je videti kao crvenokosu.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.