OVA VATRENA PLAVUŠA JE SESTRA SANJE KUŽET: Isplivale njihove zajedničke FOTKE, može da parira voditeljki (FOTO)
Sanja Kužet, Foto: Emilija Jovanović

LIČE

OVA VATRENA PLAVUŠA JE SESTRA SANJE KUŽET: Isplivale njihove zajedničke FOTKE, može da parira voditeljki (FOTO)

Ona je uspela da se izdvoji svojom harizmom i lepotom

Objavljeno:

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet svojom prirodnom lepotom i neposrednošću sve ostavlja bez teksta.

Ona je u poslednje vreme i veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli i nekoliko fotografija sa svojom sestrom i pokaže svima kako ona izgleda.

Naime, sestre su se uputile na hiking u jednom nacionalnom parku u Rumuniji gde su uživale u aktivnostima i prirodi odakle je voditeljka ponela najlepše uspomene.

- Još jedno novo iskusto- hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo. Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! - napisala je Kužet.

Sanja Kužet sa sestrom
Sanja Kužet sa sestromfoto: Instagram printscreen/sanja_kuzet

Podsetimo, Sanja je godinama u skladnom braku za Nemanju Živojinovića, koji je bio njena velika ljubav još tokom srednjoškolskih dana. Ipak, kao mladi jedno vreme su bili razdvojeni, ali su im se putevi ponovo spojili nakon deset godina.

Sanja Kužet sestra
Sanja Kužet sestrafoto: Instagram printscreen/sanja_kuzet

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - pričala je Sanja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.