ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA POKAZALA ŠTA RADI SA DEČKOM DOK SU SAMI: Vidi se koliko UŽIVAJU, podelila je SVE JAVNO
Gagi Jovanović, Foto: Dado Đilas

PRIVATAN TRENUTAK

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA POKAZALA ŠTA RADI SA DEČKOM DOK SU SAMI: Vidi se koliko UŽIVAJU, podelila je SVE JAVNO

Osim tog trenutka, Anđela je usnimila i zanimljive trenutke sa svojim psom, a objava je raznežila mnoge njene pratioce, te su komentari ubrzo krenuli da se nižu

Objavljeno:

Glumica Anđela Jovanović, ćerka slavnog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, retko otkrila detalje iz privatnog života, ali je ovog puta napravila izuzetak.

Naime, mlada umetnica uspešno gradi svoju karijeru, a iako je ćerka poznatih ličnosti, a od pre nekoliko godina je i sama postala deo javne scene, svoj privatni život drži daleko od medija i kamera, te se o njoj zna vrlo malo.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela je nedavno potvrdila spekulacije da uskoro staje na "ludi kamen", a sada je sa svojim pratiocima podelila intimne trenutke iz toplog doma.

Na fotografijama i video snimcima vidi se Jovanovićeva koja u krilu drži svog psa koji spava, dok je na nju naslonjen njen izabranik, atletičar Mihail Dudaš, koji takođe, spokojno spava na njenom ramenu.

- Ne mogu večeras, imam neke planove. Moji planovi: - napisala je ona uz objavu i tako pokazala da joj je vreme provedeno sa parnerom i ljubimcem draže od bilo kog izlaska i provoda.

Osim tog trenutka, Anđela je usnimila i zanimljive trenutke sa svojim psom, a objava je raznežila mnoge njene pratioce, te su komentari ubrzo krenuli da se nižu.

"Jao, pa ovo je divno", "Preslatki ste", "E ovo se zove ljubav!", bili su neki od brojnih komentara.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.