EXIT kamp i ove godine će ugostiti posetioce iz celog sveta, u Novom Sadu popunjeno 90 odsto smeštajnih kapaciteta
Exit, Foto: EXIT Photo Team

exit festival

EXIT kamp i ove godine će ugostiti posetioce iz celog sveta, u Novom Sadu popunjeno 90 odsto smeštajnih kapaciteta

Najveći broj posetilaca ove godine stiže iz susedne Hrvatske, zatim iz Turske, Severne Makedonije i Bugarske, ali i izdoslovno svih krajeva sveta.

Objavljeno: 13:23h

EXIT kamp će i ove godine od 4. do 11. jula tradicionalno ugostiti posetioce sa svih krajeva planete! Nešto više od dve nedelje uoči početka EXITfestivala, koji će biti održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, smeštajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se munjevitom brzinom – prema zvaničnim podacima, u ovom trenutku popunjeno je preko 90 odsto kapaciteta, zbog čega se apeluje da svi koji to već nisu uradili požure i obezbede svoj smeštaj na vreme! Imajući u vidu ovakvo interesovanje turista iz celog sveta, očekuje se da će ove godine biti nadmašen prošlogodišnji doprinos festivala domaćoj ekonomiji, kada jeiznosio 19,7 miliona. EXIT festival je od osnivanja do danas privredi NovogSada i Srbije od 220 miliona evra.

Exit 2023 Camp | Five Facts For An Ultimate Adventure!

Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, u Novom Sadu je u ovom trenutku rezervisano preko 90 odsto ukupno raspoloživih smeštajnih kapaciteta u periodu od 6. do 9. jula, za vreme EXIT festivala, a očekuje se da će do njegovog otvaranja sve biti popunjeno. Najveći broj posetilaca ove godine stiže iz susedne Hrvatske, zatim iz Turske, Severne Makedonije i Bugarske, ali i iz doslovno svih krajeva sveta, od SAD-a i Meksika, preko Velike Britanije i Nemačke, pa sve do Australije i Novog Zelanda!

Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, u Novom Sadu je u ovom trenutku rezervisano preko 90 odsto ukupno raspoloživih smeštajnih kapaciteta
Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, u Novom Sadu je u ovom trenutku rezervisano preko 90 odsto ukupno raspoloživih smeštajnih kapacitetafoto: EXIT Photo Team

Omiljeni festivalski smeštaj, EXIT kamp, i ove godine će otvoriti vrata za sve posetioce koji izaberu da dožive kompletno, danonoćno festivalsko iskustvo propraćeno raznovrsnim sadržajima, a tradicionalno će biti smešten uz obalu Dunava na novosadskom Štrandu, sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu. Jedan od najsigurnijih kanala rezervisanja smeštaja je Exitov zvanični turistički servis EXIT Trip , gde je još uvek dostupan određeni broj smeštajnih jedinica u kampu i hostelima.

U EXIT Univerzum od 6. do 9. jula sleću predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, rep bogovi Wu-Tang Clan, Grammy rekorder Skrillex, kao i broj jedan svetske elektronske scene Eric Prydz, zatim Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy i mnogi drugi.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.