VODITELJKA TAKMIČENJA SE HITNO OGLASILA: Priznala da će možda "UMEŠATI PRSTE", ovo niko nije OČEKIVAO
Sanja Kužet, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

VODITELJKA TAKMIČENJA SE HITNO OGLASILA: Priznala da će možda "UMEŠATI PRSTE", ovo niko nije OČEKIVAO

"Imam svog favorita, ali neću otkriti, mislim da nije u redu" rekla je Sanja

Objavljeno: 08:25h

Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" zakazano je za večeras, 24. juna, sa početkom u 21 sat, kada će 17 finalista odmeriti snage i boriti se za laskavu titulu pobednika šesnaeste sezone muzičkog šoua.

Učesnici, ali i članovi žirija i voditeljske ekipe polako pristižu u studio u Košutnjaku. Sanja Kužet nije skidala osmeh s lica, te je otkrila da se raduje večerašnjem šouu.

- Itekako, evo ako ste mogli da čujete, muzika je u kolima na maksimumu, raspoloženje na maksimumu, tako da ja zaista očekujem mnogo od ovog finala i ono što je najvažnije, neka pobedi onaj ko to najviše zaslužuje i koga narod izabere - rekla je Sanja.

Sanja Kužet stigla na finale Zvezda Grana
Sanja Kužet stigla na finale Zvezda Granafoto: Stefan Stojanović

- Neću glasati. Ne praktikujem, ali nikad se ne zna. Možda umešam prste, ali to čisto da bih sebe zadobvoljila, ali najvažnije je ono što kaže masa. Masa koga odluči, taj će biti zvezda.

Ona je rekla i da ima favorita.

- Imam svog favorita, ali neću otkriti, mislim da nije u redu - kaže ona i dodaje da je punih deset godina u šouu Zvezde Granda.

- Mislim da je ovo sedmo finale koje sam odradila. Jedne godine zbog trudničkog nisam prisustvovala, jednom smo uplatili letovanje, a sezona se odužila do 13. jula i onda je bio kompromis da ne radimo to finale koje se u Bosni odigravalo. U septembru će biti 10 godina. Izuzetno sam ponosna. Mislim da je kruna jednog takmičenja koja traje čitavu televizijsku sezonu, a kada posle 9 meseci vidite, prelep osećaj - rekla je Sanja za Telegraf.

Sanja Kužet otkrila da ima svog favorita
Sanja Kužet otkrila da ima svog favoritafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Večeras sam posebno radosna. Sina starijeg sam upravo ispratila na matursko veče, pa sam izuzetno nadahnuta. Bila je muzika u kolima, imam razloga da večeras slavim puta dva. Sačekaću ga da ga vidim, da ga proverim, ali oni idu na neki after parti, došlo je vreme da eto i takve stvari dođu na red kada je majčinstvo u pitanju. Ali to je sve u rok službe - kaže Sanja.

- Neću ga zvati. Možda dobijem neku sliku. Meni je važno da on bude pun utisaka. Došlo vreme da i moj sin ide. Izuzetno turb period i prijemnih... Ali prosto vidite sve ono što je na sceni, to jeste moj poziv, ali svi mi mame imamo neke tekuće živote. Trudim se da to nosim punim plućima i sa radošću - rekla je Sanja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.