GLUMICA IZ NAŠE POPULARNE SERIJE POSTALA MISICA GULAŠIJADE: Tanja otkrila sve DETALJE, evo kakvi su KOMENTARI
Tanja Pavlović, Foto: Printscreen Prva tv

HIT

GLUMICA IZ NAŠE POPULARNE SERIJE POSTALA MISICA GULAŠIJADE: Tanja otkrila sve DETALJE, evo kakvi su KOMENTARI

Sve je otkrila za Espreso!

Objavljeno:

Glumica iz serije "Zakopane tajne" Tanja Pavlović ovogodišnji manifestaciju "Gulašijada" u mestu Ugljarevo, nadomak Vrnjačke Banje, pamtiće po neverovatnom priznanju koje je dobila od organizatora ove manifestacije.

Naime, Tanja je proglašena za misicu ove manifestacije.

– Samo su mi prišli organizatori ove manifestacije i pitali me za ime i prezime. Nisam znala o čemu se radi. Kada sam ih pitala da mi kažu zašto mi traže podatke, samo su mi kratko rekli: "Videćeš!" Nasmejali su se potom i otišli. I pre proglašenja za pobednika za najbolji gulaš prozvali su me da dođem na binu i dodelili mi diplomu za najlepšu devojku na "Gulašijadi". Svima u društvu je bilo jako simpatično što sam postala misica "Gulašijade", pa su mi rekli da obavezno uramim diplomu, a vest podelim na "Instagram" profilu - ispričala nam je Tanja.

Tanja je za Espreso otkrila i da je zbog ove titule dobila brojne simpatične komentare i čestitke na društvenim mrežama, a familija glumice, koja ne živi u Srbiji, nada se da će im naša glumica ostaviti u zamrzivaču pobednički gulaš, da ga probaju kada joj dođu u goste.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.