"ĆERKA STALNO SLIKA I OBJAVLJUJE..." Lea Kiš progovorila o FOTOGRAFIJAMA u KUPAĆEM, njene reči ćete PAMTITI ZAUVEK
Lea Kiš, Foto: © ATA Images

da li ste znali?

"ĆERKA STALNO SLIKA I OBJAVLJUJE..." Lea Kiš progovorila o FOTOGRAFIJAMA u KUPAĆEM, njene reči ćete PAMTITI ZAUVEK

Izbegava ovo

Objavljeno:

Voditeljka Lea Kiš često je na meti negativnih komentara zbog obrade fotografija, a sad je otkrila zbog čega izbegava da se fotografiše u kupaćem kostimu.

- Ja ne krijem svoje godine, i mislim da žene posle pedesetih ne bi trebalo da se eksponiraju na taj način - kazala je Lea Kiš.

- Kada imate ćerku koja se stalno slika i to objavljuje, potpuno je degutantno da ja nešto glumim... Prosto, nemam potrebu za tim - ispričala je ona.

Lea se može pohvaliti mladolikim izgledom
Lea se može pohvaliti mladolikim izgledomfoto: ATA images

Lea se može pohvaliti mladolikim izgledom i sjajnom linijom u šestoj deceniji, a sada je otkrila i kako joj to polazi za rukom.

- Motika, metla, plus spremanje, kuvanje i stroga dijeta. Imam takav metabolizam da pored svih poslova moram da vodim računa o ishrani - iskrena je voditeljka.

1 / 6 Foto: ATA images

Lea je istakla da je dom na Avali odavno njena oaza mira, a da s godinama to postaje i njenim prijateljima.

- Mnogi moji prijatelji su zainteresovani da se ovde družimo leti, i veruj mi da je u pravom smislu te reči zaista oaza, jedan mali raj za uživanje. Ovde se odmaram, ovde uživam i celo leto provodim na Avali - rekla je Lea, koja u svom vlasništvu ima nekoliko vrednih nekretnina, o kojima javno ne voli da govori.

Bonus video:

03:16

POSTOJI VERZIJA DA KNEZ LAZAR NIJE POGINUO U BICI NA KOSOVU! Istoričari komentarisali čuvenu bitku i postupak VUKA BRANKOVIĆA

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.