NAKON ZADRUGE OTIŠLA DALEKO I DUGO BILA MISTERIJA ČIME SE BAVI: Sada su pred vama sledeće INFORMACIJE o njoj
Monika Horvat, Foto: prentscreen/instagram/mo_horvat

ovo niste znali

NAKON ZADRUGE OTIŠLA DALEKO I DUGO BILA MISTERIJA ČIME SE BAVI: Sada su pred vama sledeće INFORMACIJE o njoj

Nedavno je otkrila čime se zapravo bavI

Objavljeno: 12:18h

Monika Horvat ostala je upamćena kao neko ko se žalio nakon rijaliti programa "Zadruga " da joj za 10 meseci nije bio isplaćen nijedan honorar, dok je iz produkcije stigao odgovor da je sav novac izgubila zbog kazni.

Monika je nakon toga prvo otišla u Dubai, ali posle samo nekoliko meseci odlučila je da ode u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon mnogo peripetija, Horvatova je uspela da ostane u Americi, tačnije u San Dijegu, gradu u Kaliforniji, zanimljivo je sve vreme ostajala misteriozna oko toga čime se zapravo tamo bavi i isticala je da će o tome govoriti kada za to bude bilo vreme.

Monika je nedavno otkrila da je uplovila u menadžerske vode i pratiocima se na socijalnim mrežama pohvalila da je izašao debitantski singl di-džeja kom je ona menadžer.

Horvatova je bila veoma srećna zbog svog uspeha, posebno što je njen ostanak u Americi bio duže vreme pod znakom pitanja, a pratioci su joj poželeli još mnogo uspeha.

Dobro je poznato da je Monika diplomirala stomatologiju, a kako nije želela da živi i studira na račun roditelja ona je radila u Nemačkoj na ergeli konja.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.