NAŠ GLUMAC PROGOVORIO O POČETKU KARIJERE: Nenad se godinama mučio, a onda je JEDAN SUSRET SVE PREOKRENUO
Nenad Okanović, Foto: Instagram

OTVORIO DUŠU

NAŠ GLUMAC PROGOVORIO O POČETKU KARIJERE: Nenad se godinama mučio, a onda je JEDAN SUSRET SVE PREOKRENUO

"Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra." rekao je Nenad

Objavljeno:

Glumca Nenada Okanovića proslavila je uloga Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja". On se prisetio snimajućih dana, pokojnog kolege Milorada Mandića Mande, ali i svojih početaka koji nisu bili ni malo laki.

Nenad je, pre kadrova po kojima ga javnost i dalje pamti, imao sporedne uloge za koje je bio plaćen minimalno.

- Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra. Sećam se da mi je jedan od prvih filmova bio "Jagoda u supermarketu". Zarada je bila mala, ali nisam to doživljavao tragično. Bio sam presrećan što uopšte radim jer se tada nije snimalo puno filmova i serija kao sada. Mnogo sam naučio na tim projektima, što mi je kasnije u karijeri veoma značilo - priča Nenad za "Informer" i dodaje da se to promenilo posle uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja":

- Uloga sina Dragana promenila mi je karijeru nabolje. Posle te serije honorar mi je skočio i sada je nemerljivo veći - priznao je pa otkrio da je ulogu u seriji Radoša Bajića dobio sasvim slučajno.

- Bio sam sa porodicom u "Mekdonaldsu" na Terazijama i jeli smo sladoled. Tamo sam sreo drugaricu Katarinu, koja mi je rekla da njen momak Goran, koji je reditelj, počinje da radi seriju i da će me preporučiti. Posle tri dana me je pozvao, otišao sam kod Radoša, a ostalo je istorija - priča Nenad i dodaje da se na snimanju družio sa Miloradom Mandićem Mandom, koji je preminuo 2016. godine:

- Vraćali smo se sa snimanja iz Medveđe u Vrnjačku Banju, kada su mi javili da mi se supruga porodila. Dobio sam sina Trifuna. Stali smo, izašli iz kola, a Manda me je izgrlio i izljubio. Prvi mi je čestitao. Svratili smo u obližnju kafanicu da popijemo rakiju i nazdravimo. Taj trenutak pamtim kao najjači događaj sa snimanja te serije. Nikad ga neću zaboraviti - kaže Nenad.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.