OVU FATALNU PLAVUŠU JE BULIĆ OSTAVIO ZBOG ĆURČIĆEVE: Bili zajedno 7 godina, A ONDA JE DOŠLA ANA
Ana Ćurčić i Aca Bulić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

PREOKRET

OVU FATALNU PLAVUŠU JE BULIĆ OSTAVIO ZBOG ĆURČIĆEVE: Bili zajedno 7 godina, A ONDA JE DOŠLA ANA

S ovom plavušom je Aca živeo 7 godina

Objavljeno:

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić priznali su da su obnovili ljubavnu vezu u kojoj su bili pre više od 25 godina.

Ovo njihovo priznanje naišlo je na osudu mnogih, jer je biznismen do juče pričao da je u vanbračnoj zajednici sa ženom koja u potpunosti razume njegov i Anin prijateljski odnos i to što ju je podržavao tokom njenog boravka u "Zadruzi".

Kako Kurir saznaje, Acina nevenčana supruga zove se Anđela. Njih dvoje su bili zajedno sedam godina i navodno su za ovu godinu planirali venčanje, kako tvrde izvori.

Aca Bulić i Ana Ćurčić obnovili vezu
Aca Bulić i Ana Ćurčić obnovili vezufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada su ti planovi pali u vodu, jer se umešala Ana, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića.

Bulić je svoju dojučerašnju partnerku otpratio sa Instagrama. Ona, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je svega 238 ljudi.

Bivša devojka Ace Bulića
Bivša devojka Ace Bulićafoto: Instagram printscreen

Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba "Radnički", koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji veruju da je kod njega bila i zaposlena.

- Anđela je u početku besnela zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mesec dana dogodilo - kaže izvor Kurira, koji dodaje da nije upoznat da li se Anđela iselila iz kuće ili će to uraditi u narednih nekoliko dana.

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.