VELIKA TUGA U DOMU NAŠE PEVAČICE: Smrt u porodici, OGLASILA SE
Snežana Mišković Viktorija, Foto: Printscreen/Pink

bol

VELIKA TUGA U DOMU NAŠE PEVAČICE: Smrt u porodici, OGLASILA SE

Snežana Mišković Viktorija neutešna posle velikog gubitka)

Objavljeno: 12:09h

Pevačicu Snežanu Mišković Viktoriju dugo nismo imali priliku da vidimo u javnosti, a sada se oglasila na društvenim mrežama kako bi podelila tužne vesti.

„Teško je bez tebe, majko. Ode ti meni na bolje mesto“, napisala je na Fejsbuku 25. juna, a nekoliko dana kasnije zahvalila je svima koji su joj uputili izjave saučešća povodom nenadoknadivog gubitka.

„Hvala svima koji ste razumeli moju bol za majkom i moju slabost da tu bol podelim sa vama“, poručila je.

Snežana Mišković Viktorija rođena je u Vučitrnu, u porodici prosvetnih radnika. Njena majka Mileva Mišković bila je učiteljica, koja je brojne generacije izvela na put. Jedan od bivših učenika oprostio se od nje emotivnom porukom, koju je Viktorija prenela uz komentar da je svaka reč istinita.

Snežana Mišković Viktorija
Snežana Mišković Viktorijafoto: Dragan Kadić

„Preminula je naša velika učiteljica Mileva Mišković. Najbolja učiteljica na svetu. Mi smo kod nje već u četvrtom razredu znali ko smo, šta želimo da budemo i kojim putem ćemo ići. Nije nam moglo biti da se ne nauči, da budemo prosečni. I u osmom razredu nastavnici su, kada napravimo neki problem, a bilo ih je, nju pozivali, jer je bila autoritet koji smo bezrezervno poštovali i slušali.“

„Većina đaka je imala džempere koje je ona isplela“, prisetio se nekadašnji đak Viktorijine majke Mileve, žene velikog srca. „Bila je niža rastom, takoreći sitna, a bila je najveća u školi. Obilazila nas je u dobru i u nesreći. Te godine kada je moja mama preminula, iako je prošlo skoro deset godina otkako nisam više bio njen đak, nenajavljeno nam je donela u stan kompletnu zimnicu. Ukus tog ajvara nikada neću zaboraviti.“

„Uvek je u odeljenju imala više od trideset đaka, od kojih je u svim generacijama najmanje 25 završilo fakultet. I to, apsolutno, u dobroj meri zahaljujući njoj. Laka joj zemlja, rajsko nasleđe i veliko hvala“, poručio je opraštajući se od učiteljice čovek po imenu Aleksandar Mašković.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.