SIN SINANA SAKIĆA PROGOVORIO O MNOGIM PROBLEMIMA UNUTAR PORODICE: Zbog postupka JEDNE ŽENE posebno je BESAN
Alen Sakić, Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

evo šta je rekao

SIN SINANA SAKIĆA PROGOVORIO O MNOGIM PROBLEMIMA UNUTAR PORODICE: Zbog postupka JEDNE ŽENE posebno je BESAN

Alen Sakić govorio je o mnogim temama

Objavljeno:

Alen Sakić otvorio je dušu o svojoj porodici, on je emotivno govorio o svom ocu Sinanu Sakiću, od čije smrti se još, kaže, nije oporavio. Da li je dovoljno razgovarao sa ocem, Alen je najpre rekao:

- Nikad nije dovoljno vremena da se ispričaš. A što se tiče razgovora, ako sam s nekim u životu pričao to je on. I ako sam se nekog u životu naslušao, to je on. Kad god sam u životu nešto napravio, nikad me nije udario. S kevom je bilo malo drugačije, ali on me nikad nije pipnuo - kaže reper i dodaje da je Sinan znao da ga čeka da se vrati kući i u četiri ujutru, te da mu do šest "priča i priča".

- Pogotovo tih poslednih godina on kao da je osetio šta će da se desi. Cimao me je da idem s njim na nastupe, dosta smo putovali i provodili vreme zajedno. Naročito poslednje godine, nije provodio vreme sa svojim drugarima nego kad hoće napolje zove mene.

Boravak u studiju mu je pomogao da ne razmišlja o svim problemima koji su nastupili sa njegovim bratom Rašidom Sakićem i posle očeve smrti. Kada je preminuo pre nešto manje od dva meseca, u porodicu je ponovo uneo nemir.

- Sve to što je on radio je jako jadno i nemam neki komenatar. Gadno se osećam kad pričam o tome - kaže Sakić, a ističe da je iznenađen reakcijom sestre Đulkice posle Rašidove smrti.

- Iznenadila me je Đulkicina reakcija kada je Rašid preminuo. Jako me je iznenadila i mogu ti reći da sam jako besan. Jer, nema potrebe da se petlja gde joj mesto nije, a sad se i ja petljam gde mi mesto nije.

O Alenovoj supruzi Sandri gotovo da javnost ništa ne zna, a on je pričao o tome kako funkcionišu i koliko je posvećen porodici.

- U poslednje vreme imam puno vremena da se posvetim deci, vodim ih svuda, Sadra i ja idemo zajedno s njima. Ona trenutno ne radi ništa, jer ja tako hoću - rekao je Alen, dok na sledeće pitanje o tome kako ona gleda na njegov posao, kaže da je sve "dobro dok ne snimaju neki spot".

- Ima neke traumice. Što kaže Rasta, obično žene misle da kad uđemo u studio "ribe" vise sa plafona i kad uđemo tresnemo ih po du*etu. Ali to su sitnice, kapiram je, ja sam mnogo bolesniji.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.