OGLASIO SE DINO MERLIN POVODOM GODIŠNJICE ZLOČINA U SREBRENICI: Odao počast žrtvama
Dino Merlin, Foto: Dragan Kadić

jasna poruka

OGLASIO SE DINO MERLIN POVODOM GODIŠNJICE ZLOČINA U SREBRENICI: Odao počast žrtvama

Pevač poslao jasnu poruku

Objavljeno:

Dino Merlin odao je počast žrtvama zločina u Srebrenici.

Naime, on se oglasio tim povodom na društvenoj mreži Instagram i objavio fotografiju.

Podsetimo, komemoracijom nastradalim Bošnjacima, u Memorijalnom centru u Potočarima biće obeležena 28. godišnjica zločina u Srebrenici. Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj i komesar za proširenje Oliver Varhelji poručili su da EU deli tugu i bol porodica i prijatelja žrtava i preživelih u Srebrenici.

Dino Merlin odao počast žrtvama zločina u Srebrenici.
Dino Merlin odao počast žrtvama zločina u Srebrenici.foto: Instagram printscreen/dinomerlin

Podsetimo, pevač je nedavno otvorio dušu a domaće medije, progovorio o karijeri i svom perfekcionizmu.

- Pojedini iz ekipe me trpe još od 1998. godine, a to je veliki uspeh, kad jednog ovakvog namćora kao što sam ja cela ta ekipa podnosi. Znaju da tražim maksimum, ja skoro pa nikad nisam zadovoljan. Uvek tražim više, uvek tražim dalje. Devica sam u horoskopu i moji problemi su nerešivi - kroz smeh kaže Merlin koji ne može da zamisli da jednog dana ode u penziju.

- Znate oni dani kada se umorite i kada vam je dosta svega, svi imamo loše dane, onda pomislim: "Ma šta će meni sve ovo? Možda bi bilo dobro odmarati se malo, ploviti i okopavati baštu". Ali, kada radite ovako nešto nemoguće je razmišljati o penziji, tako da mislim da ću ja umreti na bini. Nisam siguran da mogu ikada da napustim gitaru, pesmu i taj osećaj izlaska na binu i podelu tih emocija - kaže on.

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.